Slika nije pronađena
Dobila si džeparac od staraca za ovaj mjesec, no to nije ni približno dovoljno za sve ono što želiš. Gablec u školi svaki dan, nova majica, možda i neki izlazak – pa kako sve to platiti?! Razmišljaš kako ti nema druge nego jednog dana biti milijunaš, no postati bogat nije laka stvar. Ili možda je?

Tinejdžeri milijunaši nisu novost u Hollywoodu, ali što je sa svima nama koji nemamo dara za glumu, pjevanje i slično? Postoje li načini zarade koji ne uključuju boravljenje ispred kamere? Priča o tinejdžerima milijunašima koji su zaradili novac isključivo uz pomoć vlastitih ideja potvrđuje da nade - ima.Ovo su ljudi koji su kao tinejdžeri pokrenuli vlastiti posao i zaradili milijune. Iako su oni većinom danas odrasli ljudi, neka vam njihove priče posluže kao inspiracija. No prisjetite se, ništa ne dolazi preko noći.


1. Jordan Maron
Ovaj je dečko svoj hobi (igranje igrica), pretvorio u posao. S 18 godina pokrenuo je svoj YouTube kanal i kroz određeno vrijeme zaradio preko 10 milijuna dolara.

A photo posted by Jordan Maron (@jordanmaron) on2. Nick D’Aloisio
Nick nije pohađao školu za programere, već je sam naučio sve što trebaš znati kako bi napravio vlastitu aplikaciju. Sa samo 12 godina, Nick je izradio aplikaciju na kojoj je zaradio 30 milijuna dolara. Zvuči impresivno.3. Ashley Qualls

Cura koja je sa samo 14 godina odlučila pokrenuti web stranicu sa svojim proizvodima (Ashley je voljela izrađivati stvari). Nakon nekog vremena, zahvaljujući društvenim mrežama, Ashleyna stranica je postala pravih hit, a ona sama bogatija za milijun dolara.4. Adam Hildreth
Očito ima nešto sretno u broju 14 jer je i Adam sa samo toliko godina, pokrenuo vlastitu društvenu mrežu za tinejdžere zbog koje je postao jedan od 20 najbogatijih tinejdžera u Velikoj Britaniji.5. Sean Belnick
Sean je kao tinejdžer zaključio kako je prodaja putem interneta dobra stvar. Nakon nekoliko pokušaja i pogrešaka, Sean je napokon uspio, a do 16-te godine postao je milijunaš.

A photo posted by Sean Belnick (@sbelnick) on6. Chris Phillips
Chris je postao milijunaš sa samo 17 godina, no u vrijeme kada je internet još uvijek bio novost. On je isto kao i ostatak ekipe s ove liste, vidio prednosti koje Internet nudi pa je pokrenuo vlastiti stranicu koja rješava probleme vezane za e-mail i slično.


Foto: Instagram/ Twitter/Youtube

S.T.R.

Što bi trebala već sada raditi ako želiš upasti na željeni fakultet?

Što moraš napraviti ako si osmi razred?

Profesorica hrvatskog otkriva: 'Neki učenici ne znaju završiti rečenicu bez poštapalice 'jbt'

tinejdžeri novac