Slika nije pronađena
Sretan vam dan prijatelja! Posebna su to bića zar ne? Svima nam trebaju u životu, jer nitko nije stvoren da bude sam. Ponekad nam idu na živce, no najčešće su frendice te koje nas izvlače iz raznih nezgodnih situacija te uljepšavaju one dobre.

Imati best frendicu, znači imati nekoga tko će ti biti rame za plakanje (kada te dečko ostavi), partner u `glupostima´ (bar se imate čemu smijati) i podrška kada je cijeli svijet protiv tebe (aka. starci). Upravo iz tih razloga, danas je pravi dan za reći prijateljici : hvala što postojiš!

Kada se samo sjetiš, što ste sve skupa prošle...koliko te je puta spasila (a i ti nju). Ovo su samo neke od situacija u kojima ti je BFF bila slamka spasa i zbog kojih ćeš joj biti zahvalna – zauvijek! #girlpower

U školi ste, krenula ti je menga, a ti nemaš uložak. Nema veze, ona ima rezervni.O ne: Imaš osjećaj da ti je `procurilo´! Nema veze, ona će baciti kratki pogled i reći: Ok je, niš´ se ne vidi .Odmor je, gladna si kao vuk, ali nemaš novaca. Tu je ona da te nahrani – dijeli s tobom `guc´ svoje vode i `griz´ svojeg sendviča.Dok ti sa simpom na klupici iza škole izmjenjuješ `blic´ poljupce, ona laže tvojim starcima. `Da da, teta Marina, Sara je kod mene doma, vježbamo matematiku. Ma imamo još dosta toga za proći.´Posvađala se s drugima na Facebooku zbog tvoje `časti´ (nitko neće ništa loše reći o mojoj BFF).Posudila ti je svoju najdražu majicu za van, jer ti `nemaš´ što obući.Završile ste s klopom i krenula si se smijati. Rekla ti je da imaš nešto za zubima.Držala ti je stražu na wc-u, da nitko ne uđe (iako postoji ključ).Što je još tvoja BFF učinila za tebe?


Foto: Instagram/ Giffy

S.T.R.

Sve prave BFF napravile su ove stvari zajedno - jeste li i vi?

Šest faza svakog `best´ prijateljstva - u kojoj si sada?

Veza tvoga brata i BFF- recept za katastrofu ili?

spas dan prijateljstva prijateljstvo hvala bff

Još vijesti