Slika nije pronađena
Ne moraju to stalno biti dečki, nekad nam frendice mogu biti srodne duše. Izdovojili smo 16 znakova koja dokazuju da ste ti i tvoja BFF pravi *friendship goals'.

1. Razumijete se samo pogledom
Dovoljno je samo da se ti i tvoja BFF pogledate pa da odmah znate što jedna i druga mislite. Vama nisu uvijek potrebne riječi i bez razgovora vi jedna drugoj čitate misli.

via GIPHY


2. Probleme rješavate bez problema
Nijedan problem vama ne predstavlja razlog za brigu ili povod za svađu, vi sve možete riješiti mirno i bez ikakvih komplikacija. Ti i tvoja BFF znate da ne postoji problem koji zajedničkim snagama ne možete riješiti, a to je stvarno kul.
3. Znate sve jedna o drugoj
Svoju BFF poznaješ toliko dugo da znaš BAŠ sve o njoj, i to neke mračne tajne koje ostala ekipa u vašem društvu nema pojma. Isto tako, ne postoji ništa što tvoja BFF ne zna o tebi. To su privilegije koje imaju samo najbolje frendice.

via GIPHY


4. Ne možete se dugo ljutiti jedna na drugu

Naravno da se ti i tvoja BFF ponekad posvađate, ali zato vaše svađe nikad ne traju dugo. Vas dvije se toliko volite da ne možete predugo izdržati jedna bez druge, bez obzira na to koliko je velika i ozbiljna bila vaša svađa.
5. Čuvate tajne
Znaš da te tvoja BFF nikad neće izdati, a sve tvoje tajne uvijek čuva kao da su njene vlastite. Prave frendice nikad ne odaju tajne svojih prijateljica, zato je tvoja BFF netko koga moraš sačuvati.

via GIPHY


6. Uvijek se super zabavljate8. Među vama nema ljubomore

Kad ste zajedno, vi se uvijek odlično zabavljate, a smijeha vam nikad ne nedostaje. Prave frendice svaki trenutak zajedno iskoriste na najjače, a upravo je to ono što vi radite!

7. Nikad vam nije dosadno
Vi od svakog zajedničkog druženja napravite ludu zabavu, bez obzira na to gdje se nalazite ili što radite. Definicija pravog prijateljstva je upravo to - mnogo smijeha, nezaboravnih provoda i lude zabave!

via GIPHY


Prave i iskrene frendice NIKAD nisu ljubomorne jedna na drugu. Njihova sreća ne ovisi o njima samima, nego i o prijateljici zbog koje bi uvijek trebale biti sretne. 
9. Uvijek ste iskrene jedna prema drugoj
Iako znaš da neke stvari tvoja frendica NE želi čuti, ti ćeš joj uvijek reći jer znaš da je iskrenost najvažnija u prijateljstvu. Ako ti i tvoja BFF nikad ne lažete jedna drugoj, nego ste potpuno iskrene, znači da imate prijateljstvo koje vrijedi sačuvati.


11. Imate povjerenja jedna u drugu

10. Dečki vas ne mogu rastaviti
Dečki dođu i odu, ali frendice OSTAJU. To je nešto čega se i ti i tvoja BFF totalno držite, i to je znak da ste pravi *friendship goals*.

via GIPHY


Kakvo je to prijateljstvo u kojem nema povjerenja? Ti i tvoja BFF uvijek si trebate međusobno vjerovati i baš to je dobitna kombinacija da ostanete prijateljice zauvijek.
12. Frendice ste već godinama
Ti i tvoja BFF poznajete se otkad znate za sebe i ne možete zamisliti život jedna bez druge? Čak je i dokazano da prava prijateljstva počinju u djetinjstvu i ona su ujedno i najiskrenija.
13. Uvijek ste tu jedna za drugu
Znaš da će tvoja BFF uvijek bti uz tebe i spremna pomoći kad god ti to zatreba. Isto tako, i ti si tu za nju uvijek kad joj je potrebno. Jedna na drugu možete računati i sigurne ste da ćete jedna drugoj uvijek držati stranu i čuvati leđa.

via GIPHY


14. Zajedno ste prošle sve i svašta
Tvoja BFF je bila uz tebe kad si prekinula s dečkom, kad nitko drugi nije bio na tvojoj strani. Zajedno ste prošle baš sve - od prvog dana u školi, prvog poljupca, prvog seksa... Sve ste takve doživljaje dijelile jedna s drugom i pružale si podršku, a to je dokaz da ste stvarno prave frendice.

15. Nikad ne ogovarate jedna drugu
Iako i dečki nekad znaju tračati, uglavnom su cure te koje obožavaju ogovarati. I pritom ne biraju previše - ogovaraju starce, dečke, ali i svoje frendice (što stvarno nije okej). Ako ti i tvoja BFF nikad ne ogovarate jedna drugu, čak ni onda ako ste naišle na neke probleme, onda možete biti sigurne da je ovo što imate pravo prijateljstvo.
16. Ona ti je kao sestra, ne samo frendica
Ako svoju BFF ne doživljavaš samo kao najbolju prijateljicu nego više kao sestru, znači da je vaše prijateljstvo na najvišoj razini, a vi ste prave BFF. *sretnice*

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Umjesto jedne BFF, imaš ih više? Održi prijateljstvo sa svakom od njih uz naše savjete

Znakovi po kojima možeš skužiti tko je glavni u tvojem društvu – jesi li to upravo ti?

Štreberica, buntovnica ili umišljena kraljica - osam tipova cura koje ćeš sresti prvi dan škole

prijateljstvo bff frendica

Još vijesti