Slika nije pronađena
Ljetni praznici polako završavaju i uskoro će opet početi škola. Već se polako pripremaš za novu školsku godinu, a posebno za prvi dan.

Bez obzira na to krećeš li u novu školu ili se samo s ljetnih praznika vraćaš u svoju, ovo su tipovi cura koje ćeš sigurno sresti prvi dan.

via GIPHY1. 'Ona sređena'
Prvi je dan škole, a ova cura sredila se kao da upravo ide na svoje vjenčanje. Može biti da je takva prirodno ili samo želi biti u središtu pozornosti. Pod satom je već barem jednom iz torbe izvukla ogledalo i krenula popravljati šminku.

via GIPHY


2. 'Ona koja svima želi biti frendica'
Znaš one ljude koji apsolutno sa svima žele biti dobri? E, pa i ova je cura jedna od njih. Prije početka nastave, ova ulizica već se sa svima upoznala, doznala sve o tebi, a ti znaš i kako se zove njezina susjeda. Definitivno malo 'too much information'.

3. 'Ona povučena'
Ova cura sjedi u kutu učionice i usput se nada da joj se nitko živ neće obratiti. Promatra iz pozadine i, da bude potpuno iskreni, izgleda nam pomalo zastrašujuće.

4. 'Buntovnica'
Na prvi sat već je zakasnila, a onaj dio koji je čula nikako joj se ne sviđa. Njoj baš ništa što profesor govori nije jasno i ne kuži koga takvo gradivo uopće zanima. Nju sigurno ne.

via GIPHY5. 'Ona koja se druži samo s dečkima'
Nju možeš vidjeti samo u muškom društvu, a s vama curama iz razreda nije još progovorila ni riječi. Ona se druži samo s dečkima, a ako je malo bolje pogledaš vidjet ćeš da izgleda pomalo muškobanjasto.

6. 'Štreberica'
Ona već prvi dan zna sve što će se učiti u ovoj školskoj godini, a obavezno se time već pohvalila svim vašim profačima. Ne moramo ni spomenuti da je već pročitala sve knjige za gradivo koje je nabavila još pod praznicima.

7. 'Ona kojoj već sve ide na živce'
Tek je prvi dan nastave, a ova cura već jedva čeka da napokon sve završi. Njoj sve ide na živce, od profesora, gradiva, vremena pa sve do društva u razredu.

via GIPHY

8. 'Ona koja sve zapisuje u bilježnicu'
Profesor još nije ni počeo objašnjavati gradivo, ona je već ispunila pola bilježnice. Zapisala je kako se profač zove, kako se ti zoveš, koji je danas datum, što će pojesti za ručak i koji je raspored za ovo polugodište. Uf, kako joj se samo da?

Foto: Facebook/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Za modne početnike uoči prvog dana škole – kreiraj svoj stil i ostavi dojam u razredu

KVIZ: Gdje je u razredu ustvari tvoje mjesto?

Je li ovo najbolja učiteljica ikada? Pogledajte kako je ohrabrila i pohvalila svoju učenicu u razredu!

cure Prvi dan škole nastava

Još vijesti