Slika nije pronađena
Bilo da svaki vikend idete skupa van, ili vam se rijetko kada posloži da možete sve skupa ići van, girl's night je definitivno jedna od najboljih vrsta izlazaka!

Stvari koje vam se dogode si intenzivno prepričavate danima nakon, a naravno, imate i par priča koje su postale klasike te ih se uvijek rado sjećate. Svaki izlazak ima svoje faze, pa tako i kada ideš van sa svojim curkama!

>> A kako to zapravo izgleda u stvarnosti - pogledajte na ovim fotkama iz zagrebačkih klubova! FOTO



1. Spremanje za izlazak!

Sve cure znaju da se za pravi girl's night out, jednostavno mora spremati kod nekoga doma. Svaka donese svoju šminku, pa se tako u jednoj sobi vjerojatno nalazi više šminke nego u svim drogerijama skupa. Osim toga, cijelo vrijeme nešto grickate i pijuckate, no ipak pazite da se prvo dobro našminkate, a tek onda krenete s pićem... Naravno, svaka donese po nekoliko outfita, pa onda zajedno izaberete najbolje. Osim što morate svaka zasebno izgledati super, morate biti i usklađene!

Kad ste napokon završile sa svime, imate mali fotosession, stavite sve na Instagram i Snapchat, a nakon toga krećete dalje.

via GIPHY


2. Zagrijavanje...

Sad kad ste sve pripremile za večer, vrijeme je da počne! Zagrijavanje se najčešće događa kod nekoga u kući ako je sam, no ako niste te sreće, odete do omiljenog kafića gdje vas konobari već znaju i obavezno naručite neko piće koje će izgleda predobro na fotkama. Kako je ljeto sve bliže, uskoro počinje i sezona koktela, kojoj se posebno veselimo!

Na zagrijavanju se trudite ne previše napiti, no svi znamo da se uvijek barem jedna od vas napije do te mjere da je već spremna  javljati se bivšem, pa onda ubrzo ostane i bez mobitela!

via GIPHY


3. Plesanjeeee!

Nakon dobrog zagrijavanja, napokon se upućujete u ciljani klub. Vjerojatno imate rezervirani stol, ali i ako nemate, uvijek završite kod nekoga koga znate (ili ste tek upoznale), a da ima rezervaciju. Na početku snimite par storyja, dok još klub pristojno izgleda, a onda ste upravo vi te koje ga praktički unište. Plešete kao lude, pijete kao lude i cijele ste doslovno, lude. Kad vam krene vaša pjesma, grlite se, ljubite, ma skoro da kreću suze. Barem deset puta odete do DJ-a sa zahtjevom i naravno, svih deset puta se radi o istoj pjesmi, koju on ne želi pustiti, ali vi ste uporne. Sve je ok i pod kontrolom, dok netko ne donese tekilu. Nakon toga..... Tko preživi, pričat će!

via GIPHY


4. Odlazak doma

Vani je već dan, a vi tek izlazite iz kluba, no dobro. Ono što nije dobro jest kako izgledate. Noge vas toliko bole da ste se morale preobuti u neke ravne cipele (sada kreće ono žaljenje jer ste se kolektivno odlučile za štikle), koje naravno uopće na pašu na ostatak outfita. Šminka vam je sva razmazana, a vi ste cijele znojne i raščupane. Takve, prvo idete do najbliže pekare i dobro se najedete. Burek ili pizza (ili oboje), i tek nakon što ste pojele i malo odsjeli, odlučujete zvati taksi i krenuti polako doma. Naravno, rastajete se uz poruku 'javi kad si doma'.

via GIPHY


5. Spavanje

Kad napokon dođeš do doma, samo se želiš baciti u krevet i spavati, no moraš skinuti šminku, pospremiti robu i istuširati se. Kada to sve napraviš, ležiš u krevetu i očajnički se trudiš ostati budna, jer još uvijek nisi dobila poruku od svih da su doma. Trudiš se, no jednostavno si preumorna i na kraju zaspeš s mobitelom u ruci, koji ti onda cijelu noć troši bateriju i internet, a i osvjetljava ti lice. Dan nakon saznaš da je sve okej s curama, samo su zaboravile poslati poruku prije nego što su otiše spavati....

via GIPHY


Izgleda li tako i tvoj girl's night out?





Foto: Giphy/Arhiva

A.Š.

Pročitaj još:

Pravila ponašanja u izlasku kojih se drži svako žensko društvo – radiš li i ti ovo s BFF?

Deset znakova koji pokazuju da ste ti i frendica kao prst i nokat – prepoznajete li se u opisu?

Budi omiljen član ekipe – pet pravila uz koja ćeš lakše stjecati i održavati prijateljstva

opis ženski izlazak gif

Još vijesti