Slika nije pronađena

Kada bi se trebali opisati u samo jednoj rečenici, koja bi to bila? Svatko će reći neku svoju verziju, ali horoskop ima i neke svoje prijedloge. Ovo je jedna rečenica koja po horoskopu opisuje najbolje baš tvoj znak.

Svaki se znak može poistovjetiti s ostalim pripadnicima istog znaka po nekim karakternim osobinama. A sve te osobine mogu se reći i u samo jednoj rečenici. Svakom je od znakova pridružena po jedna rečenica koja ih najbolje opisuje, koja govori o njima, njihovom karakteru, odnosu prema drugima... Potraži svoj znak i rečenicu koja tebe opisuje! I nemoj zaboraviti, horoskop je tu samo za zabavu, a ne nešto što trebaš shvaćati u potpunosti ozbiljno.

OVAN - 'Znam što želim i to ću i dobiti'

Rođeni vođe – to su ljudi rođeni u znaku Ovna. Imaju hrabrosti koliko god treba i zbog toga na svim poljima života ciljaju visoko. Oni jednostavno znaju što žele, neustrašivi su i borit će se svim silama sve dok ne dođu do toga. I uspijeva im, jer odustajanje ili neuspjeh za njih ne postoje.BIK – 'Nema šanse da se ikome ispričam'

Tvrdoglavi Bikovi su uvijek takvi i tu nema pomoći. Uvijek misle da su u pravu i napravit će sve da to i dokažu. Nema šanse da ćeš od Bika ikada dobiti ispriku, ali svi im to oproste, jer ipak su uvijek tu za ljude do kojih im je stalo i spremni su sve napraviti za njih.

BLIZANCI – 'Ja imam moć'

Ovom znaku ide toliko dobro u životu da toga nisu ni svjesni. Sve im se događa baš kako treba, a dok drugi ljubomorno gledaju na njih, oni znaju da su sve što imaju sami postigli. Imaju dobre dosjetke u svakom trenutku, znaju kako osvojiti ljude i zbog toga su popularni u svakom društvu gdje se nađu. Imaju moć i znaju to, ali ne mogu ni sami objasniti kako se to dogodilo.


RAK – 'Ljubav je nešto najmoćnije na svijetu'

Nema znaka u horoskopu koji brine za druge toliko koliko brine Rak. Oni jednostavno razumiju ljude, imaju suosjećanja prema svima i šire ljubav gdje god se nađu. Najromantičniji su znak i ljubav je po njima ono što pokreće svijet.LAV – 'Slušaj me što ti govorim'

Uvijek mora biti u fokusu, a ako se dogodi da ga netko ne doživljava, sredit će to. Bez obzira što oni koji ga ne slušaju rade, Lav nema problema s tim da ih upozori da obrate pažnju na njega.


DJEVICA – 'Samo malo da napravim listu za i protiv'

Ovo je rečenica koju si sigurno čula od osobe rođene u znaku Djevice. Oni vole analizirati svaku situaciju, bilo da je nešto bitno ili ne. Sve će dobro promisliti, izvagati opcije, složiti liste za i protiv i tek onda nešto odlučiti. Znatiželjne su i žele sve saznati o svakome i svačemu, čak i najmanje detalje.

VAGA – 'Pravim se da sam netko tko nisam'

Vage su majstori kada je u pitanju davanje diplomatskih odnosa, održavanje dobre atmosfere i slaganje s ljudima. Nekada da uspiju napraviti red, otići će tako daleko da će se praviti da su nešto što nisu – jer im se to čini kao najbolja opcija.ŠKORPION – 'Malo mi je previše stalo do svega'

Škorpioni sve što rade, rade sa žarom kakav nema nijedan drugi znak. Neće od ničega samo tako odustati, barem ne prije nego se potrude preko svih granica. Previše im je stalo do svega, do svake sitnice, do svakog detalja...hvataju perfekcionizam gdje god stignu.

STRIJELAC – 'Tu sam da ti kažem – bit će bolje'

Puni nade u bolje sutra, Strijelci svoj entuzijazam i nadu da će sve biti super žele uvijek prenijeti i na druge. Imaju neobičnu supermoć – pronaći nešto dobro u svakoj situaciji i dati svima oko sebe nadu da će stvarno biti bolje i da njihovo vrijeme tek dolazi.


JARAC – 'Neću dozvoliti da me itko zaustavi'

I stvarno neće to dozvoliti. Rođeni u znaku Jarca su ambiciozni, disciplinirani i samostalni. Kombinacija tih osobina će ih dovesti daleko u životu, bez da i u jednom trenutku ovise o nekome drugome. Sami su sebi dovoljni i neće prihvaćati tuđe savjete, jer ipak sami znaju najbolje.VODENJAK – 'Mogu te zagrliti?'

Prijateljski raspoloženi Vodenjaci sklapaju prijateljstva i najneobičnijim mjestima. Šire takvu vibru kojoj je nemoguće odoljeti. Prema svima će biti dobri i u tren oka će učiniti da se svi zaljube u njih. Zbog načina na koji prilaze ljudima, čak iako si loše volje, Vodenjaka nećeš otkantati i reći da te pusti na miru.

RIBE – 'Jednom davno, iza sedam gora i iza sedam mora...'

Ribe su sanjari. Vole provoditi vrijeme u svojoj mašti i najsretniji su kada su tamo. Mašta radi svašta, a Ribama daje full kreativne ideje i riešenja za neke najobičnije situacije i probleme. Nije ni čudno da svi idu kod njih po savjete i ideje tipa 'kako iznenaditi BFF za rođendan'.


Foto: Giphy/ Freepik - halayalex

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Gdje ćeš upoznati srodnu dušu? Svaki znak zodijaka pronaći će ju na drugom mjestu

[HOROSKOP] S kojim se modnim izazovom trebaš suočiti ove godine? Pusti horoskop da ti kaže!

[HOROSKOP] Oko čega je svaki od znakova zodijaka najizbirljiviji – svatko ima nešto oko čega ne popušta

Horoskop opis rečenica znakovi zodijaka

Još vijesti