Slika nije pronađena
Družite se već godinama i misliš da znaš sve o njoj. Znaš hrpu ljubavni detalja, znaš da najviše voli jesti majonezu, da joj je najdraža životinja jež, a kad naraste želi biti televizijska voditeljica. No, postoje neke stvari o kojima možda nikad niste pričale, a ti bi ih kao njezina bff svakako trebala znati.

Ovo su neke stvari koje možda ne znaš o svojoj frendici pa joj zato sljedeći put kad sjednete na kavu postavi sljedeća pitanja.


1. Čega se boji?
Tu ne mislimo na strah od pauka ili zmija, već mislimo na one životne stvari koje nas sve muče. Strah od smrti, strah da ne ostaneš sama ili strah od javnog nastupa – razgovor o tome može puno pomoći pri oslobađanju od straha. Možete razgovarati i o tome koja je njezina najveća nesigurnost pa zajedno probati riješiti problem. To će svakako još više ojačati vaše prijateljstvo.2. Što joj ide na živce kod tebe?
Ako ste tek nedavno postale bff onda se možda još niti jednom niste posvađale. Iz svađa puno možemo naučiti, a kako bi izbjegle neugodne situacije možeš ju pitati što ju živcira kod tebe. Možda to što previše pričaš ponekad ili to što zaboravljaš stvari, ali bar ćeš znati na čemu da poradiš više.3. Kako da ju smiriš kad se uzruja?
Neke osobe jednostavno vole da ih se pusti na miru kad se uzrujaju dok druge više vole da ih neko mazi i pazi. Pitaj frendicu kako ona reagira kad je u bedu kako bi sljedeći put pravilno reagirala, a ne da ju gnjaviš


4. Kada je zadnji put plakala? Ovo može otkriti puno o osobi. Neki ljudi plaču stalno i može ih rasplakati scena iz serije ili maca na ulici. Drugi pak plaču kad se dogodi nešto zbilja strašno i ne pokazuju emocije često. Kakav je tip tvoja frendica?5. Što će biti tvoje najveće životno postignuće?
Reci joj da zamisli da ima 105 godina i da mora navesti svoje najveće životno postignuće – što bi to bilo? Zamišlja da je napisala najčitaniju knjigu na svijetu ili pak da je otvorila farmu za napuštene ježeve? Sanja li o tome da otvori restoran u kojem se jela rade samo od majoneze ili da je postala svjetski poznata glumica? O čemu sanja tvoja bff?


6. Zbog čega bi se mogla naljutiti na tebe tako jako da više nikad ne progovori s tobom? Sigurno i tebe zanima odgovor na to pitanje! Bi li to napravila kad bi joj uništila omiljenu haljinu ili kad bi joj preotela dečka?


7. Koja joj je najdraža vaša uspomena? Budući da se znate već dugo sigurno imate tisuću zajedničkih uspomena, no koja joj je najdraža?8. Zbog čega si se posvađala s bivšom bff?
Ovo je važno da znaš kako ne bi ponovila istu pogrešku. Također, razgovor o tome može pomoći tvojoj bff da riješi neke probleme sama sa sobom kako ni ona ne bi ponovila neke greške iz prošlosti.Najčešći problemi s BFF i kako ih riješiti

Prijateljstvo iznad svega: slavne cure koje su BFF

Možeš joj reći sve: tajne koje dijeliš samo sa svojom BFF

pitanja bff frendica

Još vijesti