Slika nije pronađena

Nije potrebno govoriti da tvoja najbolja prijateljica zna sve o tebi – svaki slobodni trenutak provodite zajedno, dijelite tajne, radost i brige.

Ona je vidjela sva tvoja neuredna kućna izdanja, tvoje 'šizove' zbog ocjena u školi, ali i lice umrljano maskarom nakon što si tri sata plakala zbog prekida s bivšim. Sve te situacije nisu je otjerale od tebe, nego su dodatno učvrstile vaše prijateljstvo.

Vjerojatno imaš još prijateljica s kojima se rado družiš, ali postoje stvari koje treba znati samo ona, jedna jedina, BFF:

Ona zna kako je izgledao tvoj prekid s bivšim

Osim što je s tobom prošla sito i rešeto, ona je bila tu i kada si bila usred ljubavnog brodoloma. BFF te vidjela u groznom stanju, uplakanu i razmazane šminke. Sreća pa je to bila ona jer te sigurno utješila.


Treba ti nekoliko sati da skupiš hrabrosti i pošalješ simpi sms...a to najbolje zna tvoja BFF

Ona zna koliko si neodlučna u javljanju prva i koliko si sramežljiva. S tobom prolazi te patnje i sastavljanje slova u riječi.BFF ti lajka sve fotke na fejsu jer zna koliko ti to znači

Nikada nećeš drugim ljudima priznati koliko ti lajkovi znače, ali BFF to jednostavno zna. Bez da ju moraš moliti i kumiti- ona će to učiniti.


Zna koje sve užasne serije gledaš jer ih ona mora gledati s tobom

Serije koje gledaš nisu nužno užasne, ali su užasne tvojoj BFF- a ona ih svejedno gleda jer stalno visi s tobom. Primjerice, The Walking Dead joj skroz ide na živce, ali još malo pa će seriju zavoljeti zbog tebe.

BFF točno zna kada si morala ići na wc, a nisi mogla

Kada nas stisne velika ili mala nužda, nažalost u nekim situacijama ne možemo to obaviti. Takve situacije proživljavaju svi, a sve tvoje takve situacije zna tvoja BFF...jer je vjerojatno bila s tobom u tim trenucima.


Tvoja prijateljica zna točno koga redovito špijuniraš na fejsu

Koliko si puta `stalkala` simpatiju, bivšeg ili curu koju ne podnosiš- milijun vjerojatno. A za svaki put zna i tvoja BFF jer si joj sigurno slala i slike. Izgleda da imaš odlike prave špijunke!O najsramotnijoj situaciji koja ti se dogodila zna samo BFF, a nikome drugome to ni ne želiš ispričati

Zapravo nisi joj to morala ni ispričati jer je bila s tobom kada se  dogodilo. Ona to neće nikome ispričati jer je to vaša zajednička anegdota.

Točno zna kako te oraspoložiti nakon lošeg dana

Premda se činiš ljutom i bezvoljnom nakon teškog dana, BFF i dalje ima rješenje za tebe. Samo ona zna kako te najbolje oraspoložiti. Ona je tvoje rame za plakanje, a i tvoj privatni stand-up komičar.


Izvor: emlii.com
I.P.

Pročitajte još:

Kada BFF slavi rođendan: Fora pokloni za najbolju prijateljicu
 
11 problema koji te muče ako ti BFF živi u drugoj zemlji

Stvari koje se dogode kada tvoja najbolja prijateljica nađe dečka

najbolja prijateljica tajne

Još vijesti