Slika nije pronađena
Nekad je dosta teško skužiti sviđamo li se nekome ili ne, pogotovo kad je riječ o ekipi s kojom bismo se mogli sprijateljiti. Ipak, postoje neki znakovi koji ttly odaju nekoga kome se ne sviđaš i ne bi želio/željela da budete frendovi.

via GIPHY


Da, dobro si pročitao/la. Sad možeš bez beda skužiti tko ti želi biti prijatelj, a tko bi se radije maknuo od tebe.

1. Ta osoba je prema tebi pristojna, ali drži određenu distancu
Ako je netko pristojan prema tebi, to automatski ne znači da mu se sviđaš i da želi da budete best frendovi. Najlakše ćeš skužiti što je prava istina ako primijetiš da uvijek drži određenu distancu. Nikad ti se previše ne približava, a odgovara ti samo na pitanja koja mu postaviš. Ovo su očiti znakovi da on ili ona ne želi biti tvoj prijatelj, zato radije odustani.

via GIPHY


2. Nije uzbuđen oko stvari koje su vam zajedničke
Oboje volite vožnju biciklom, odlaziti u teretanu ili čitanje knjiga? Ako to zna i tvoj 'potencijalni' frend, a uopće se ne uzbuđuje zbog toga, očito je da mu nije previše stalo do tebe. Onaj kome se sviđaš bit će super sretan ako s tobom pronađe nešto zajedničko, bez obzira na to koliko se dugo znate.

via GIPHY


3. Dugo mu treba da ti odgovori na poziv ili poruku
Možda je zauzet ili ima drugog posla, onda je ovo okej i nemaš se razloga brinuti. Ako se takvo nejavljanje događa stalno, očito je da se ovoj osobi baš i ne sviđaš. Po tom pitanju jako teško možeš nešto napraviti, jedino ako mu se suprostaviš i izravno ga pitaš o čemu se točno radi. Tko zna, možda je u pitanju nešto što možete lako riješiti.

via GIPHY


4. Rijetko se družite nasamo (ili nikad)
Ako se družite samo u grupi s drugim ljudima, očito je da vaš odnos nije najbolji. Moglo bi biti da tvoj 'potencijalni' frend izbjegava ostati s tobom nasamo, što definitivno nije dobar znak i najvjerojatnije mu se ne sviđaš.

5. Nikad ne sluša kad govoriš o sebi
Svaki put kad počneš govoriti o sebi i stvarima koje su ti se nedavno dogodile, on uvijek gleda u stranu ili ne obraća pozornost na to što govoriš. Nije teško zaključiti da postoji neki razlog zašto te ne želi slušati, a sigurno zato što mu se ne sviđaš.

via GIPHY

Foto: Profimedia/Giphy/Emoji

D.Š.

Pročitaj još:

Više od prijateljstva – 16 znakova da ste ti i BFF srodne duše

Umjesto jedne BFF, imaš ih više? Održi prijateljstvo sa svakom od njih uz naše savjete

Otvoreni i zatvoreni – kako da osobe ttly drugačijeg karaktera postanu frendovi?

prijateljstvo znakovi savjeti

Još vijesti