Slika nije pronađena

Muško ženska prijateljstva nisu nemoguća, ali najveći problem je kad se netko nekome ipak svidi. No, ako ste stvarno samo prijatelji onda to može biti stvarno kvalitetan odnos jer vam omogućava pogled na to kako razmišlja druga strana.

Tvoj ti frend može pomoći tako što će ti dati uvid u čudan muški svijet, a ti njemu možeš dati savjete kako da osvoji curu koja mu se već dugo sviđa. Ako nema nikakvih skrivenih simpatija možete raditi sve što prijatelji inače rade: ići na kave, u kino, shopping, razgovarati satima ili si pak slati smiješne fotke na WhatsApp. A ovo su neke osobine koje dečki traže kod cura za koje žele da im bude (samo) frendica.


1. Cura koja zna prihvatiti šalu na svoj račun
– dečki se često šale na malo drugačiji način i često se zna dogoditi da se cure uvrijede na neke fore. Ako si mu frendica neće te namjerno povrijediti, ali se može dogoditi da bubne foru koja će zvučati čudno.2. Cura koja će ga savjetovati
– i sama znaš koliko dečki znaju biti čudni ili zbunjeni kad su u pitanju cure i onda je tvoj zadatak kao njegove frendice da mu pomogneš da se ne blamira previše.


3. Cura pred kojom može biti prirodan – često se pred curom i dečkom pravimo ili se trudimo biti bolji, a pred frendovima smo jednostavno opušteni. To je nešto što želi imati i s tobom – opuštenost.


4. Cura koja voli sport –dečki vole kad cure ponekad s njima pogledaju dobru tekmu ili prebace s neke serije na košarku jer baš igraju naši.


5. Cura koja ne pati na izgled – naravno da dečki vole biti u društvu lijepih cura, ali ne vole kada cure znaju pričati jedino o puderu, konturiranju i umjetnim noktima.


6. Cura koja ne stvara dramu – često dečki imaju problema s curama jer im nisu odgovorili na poruku na vrijeme ili nisu lajkali sliku na Facebooku, a od frendice očekuju život bez ovakve drame.


7. Cura koja će im kupiti puder – dečkima je uglavnom bed kupiti puder, a mrze imati prištiće. Tu uletava  frendica koja će im pomoći da prekriju malu crvenu točkicu te umjetno njih kupiti puder.8. Cura koja ima puno frendica

– ne treba previše objašnjavati. Puno je lakše upoznati curu preko frendice, nego uletavati nekome vani u klubu.Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Zašto cure i dečki ne mogu biti samo prijatelji!

6 razloga zašto je super imati najboljeg muškog prijatelja

4 razloga zašto bi tvoj najbolji prijatelj bio idealan dečko


dečko prijatelji cura muško-ženska prijateljstva

Još vijesti