Slika nije pronađena

Posvojen/a si, ali nisi sam/a!

ADOPTA, udruga za potporu posvojenju, pokreće novi projekt namijenjen mladim posvojenim osobama, u  sklopu kojeg po prvi puta progovaramo o temama koje obično nisu zastupljene u javnosti, poput traganja za biološkim roditeljima, identitetu, osjećaju gubitka.


Projekt je primarno namijenjen mladim posvojenim osobama 14-24 godine starosti, te je način komuniciranja u potpunosti prilagođen baš mladima! Ekipa iz Adopte osmislila je različite oblike pomoći i podrške i organizira niz aktivnosti u kojima možete sudjelovati, a koje uključuju:

* Informacije i tematski tekstovi na internetskoj i Facebook stranici Udruge
* Projekcije tematskih filmova, fokusirana druženja i razmjene iskustva
* E-mail, telefonsko i savjetovanje uživo
* Grupe podrške

Adopta već petu godinu informira, educira, pruža potporu i pomoć posvojiteljskoj zajednici, te radi na širenju tolerancije, poštivanja različitosti i zalaže se za unaprjeđivanje procesa vezanih za posvojenje.

Možeš čitati i pratiti tematske tekstove na stranici Adopte i FB stranici za posvojene (www.adopta.hr/posvojeni; www.facebook.com/posvojeniadopta), javiti se telefonom i  mailom s pitanjima koja te zanimaju ili se možeš doći  družiti s drugim mladim posvojenim osobama uživo, gledati tematske filmove i razmjenjivati iskustava. Prijavi se na posvojeni@adopta.hr.

Pozivamo te na druženje i projekciju tematskog filma, 13.5.2015. – prijave su počele, broj mjesta je ograničen.

Više o projektu i o samoj Udruzi možete pronaći na službenoj web stranici.

udruga adopta projekt posvećen mladim posvojenim osobama 14-24 godine prijave

Još vijesti