Slika nije pronađena

Trebalo bi uvesti zakon koji bi naređivao da najbolji prijatelji uvijek žive na pet minuta lagane šetnje udaljenosti jedni od drugih jer svi znamo da nema ništa gore od toga da ti BFF živi stotinama, tisućama kilometara udaljena od tebe u nekoj stranoj zemlji.

Evo 13 problema koji te sigurno muče ako i ti imaš BFF negdje u nekoj stranoj zemlji...

Whatsapp vas spašava.

Textanje je preskupo, a osim toga tko još piše sms-ove u doba tehnologije koja omogućava besplatno slanje poruka. Whatsapp je aplikacija koju najviše koristite (možda Viber) jer vam dozvoljava da se neprestano bombardirate sličicama, porukama i emojijima.

Nema interneta? Katastrofa!

Loša veza koja puca je grozna, ali nema gorega od toga da ti Internet nije dostupan u trenutku važnog životnog događaja kojeg želiš podijeliti s BFF (kao recimo kad kupuješ cipele i trebaš njen savjet).

13

Video pozivi su super stvar.

Ponekad zaboraviš kako ti BFF izgleda i onda posegneš za instant rješenjem: video pozivom. Čim ju ugledaš na svom ekranu, shvatiš da se uopće nije promijenila u zadnja 2 sata otkad ste se zadnji put čule.

Komunikacijski kanali = neograničene mogućnosti.

Prijateljice ste na svim društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru, FaceTimeu, Whatsappu, emailu, Skypeu, Snapchatu, Instagramu i YouTubeu.

13

Profesionalno računaš vremenske razlike

Iako ti u školi geografija baš i nije bila jača strana, sad možeš na karti svijeta pokazati sva mjesta koja je tvoja BFF posjetila – u samo jednoj sekundi. Također znaš i razliku u svim vremenskim zonama.

Rijetki trenuci kad ste obje budne u isto vrijeme

Nemaš nikakvih problema poslati fotkicu onoga što doručkuješ iako znaš da će se BFF probuditi tek za nekoliko sati. Ali doista uživaš u onim magičnim momentima kad ste obje budne u isto vrijeme i možete razgovarati uživo.

Uvijek izlazite u krivo vrijeme.

Ti taman odlaziš u školu, a ona partija i šalje ti fotke nekog slatkog dečka iz noćnog kluba. Nikad više nećete se napiti zajedno. *Heart breaks*

Ljubomora kad vidiš fotku nove prijateljice

Tako pregledavaš Facebook//Twitter/Instagram i, ček, ček, što to tvoje oči ugledaju? Tvoja BFF druži se s nekime, a to nisi ti. Preplavi te tuga i ljubomora, ali naravno da ćeš joj komentirati fotku i pohvaliti outfit (prijateljici, a ne ovoj pijavici koja je s njom).

13

Stalkaš njenog dečka...

Ne možete se naći odmah čim njih dvoje prohoda pa naravno krećeš u stalkanje na društvenim mrežama. Treba provjeriti je li dovoljno dobar za tvoju bestie!

Kad ste zajedno to je najbolji osjećaj na svijetu!

Kad se napokon susretnete, osjećate se kao da ste dobile na lotu! Provest ćete svaki dragocjeni trenutak zajedno – danju i noću! Nema spavanja, toliko toga si morate ispričati.

13


Mrziš rastanke

Kad ju ispraćaš u zračnoj luci uvijek razmišljaš o tome da jednostavno preseliš k njoj i ostaviš svoj život ovdje, samo da ovi sjajni trenuci nikada ne prođu.

L.B./izvor: Metro.co.uk

foto: arhiva


Pročitajte još...

...Budi najbolja prijateljica: zlatna pravila prijateljstva...

...Neka vrući dani budu zabavni: cool ideje za fotkanje s frendicom!...

...Godine prolaze, tajne i sjećanja ostaju: istina o dugogodišnjim frendicama...

prijateljstvo život u drugoj zemlji prijateljstvo na duge veze najbolje prijateljice bff inozemstvo

Još vijesti