Slika nije pronađena

Jedino ako ste jasno na početku vašeg odnosa dogovorili da ste u otvorenoj vezi i da možete petljati i s drugim ljudima, onda su ova ponašanja okej i ne treba dizati frku i paniku. Ako ste u ozbiljnoj, zatvorenoj, vezi, e onda ova ponašanja nisu ni malo okej.

Nemoj se dati zavaravati i nasjedati na njegove laže. Postoje ponašanja koja ti jasno i glasno govore da taj dečko nešto skriva i da mu vjerojatno nisi jedina cura u životu. Za tebe je možda vaša veza ozbiljna, ali ako radi ove stvari, za njega nije. Zapravo ona otkrivaju da vjerojatno niti nisi jedina cura u njegovom životu i da sa strane ima još neke sheme koje misli da može skrivati od tebe. Oprezno ako primijetiš da se ovako ponaša.

1.Uvijek inzistira da se vidite na iste, točno određene, dane

Ako ti predložiš u zadnji tren da se vidite sutra, a to nije dan kada se inače družite, i on u takvim situacijama uvijek kaže da ne može, to će biti sumnjivo. Kada se vidite uvijek isti dan i u točno određeno vrijeme, kojeg se drži striktno, to ti može govoriti da ima još nekoga sa strane. Ne mora uvijek imati vremena da se vidite kada predložiš, ali ako se baš nikada ne može vidjeti kada u zadnji tren nešto drugačije predložiš, s razlogom si sumnjičava.

2.Nikada nemate planove za budućnost

Nikada neće 100% pristati na nešto za dva tjedna ili mjesec dana, već će reći stvari poput 'možda' ili 'vidjet ćemo kada bude bliže'. To je tipično za dečke koji se ne želi vezati i koji želi zadržati sve svoje opcije otvorene. Da je u potpunosti u vezi, ne bi mu bilo problem stvarati planove s tobom za ljeto ili nešto za par mjeseci.

3.Nemaš pojma što radi kada ti se ne javlja

Nema smisla očekivati da će ti dečko biti dostupan od 0 do 24 svaki dan, ipak ima i druge stvari i ljude u životu osim tebe, ali ako nisi sigurna što radi tada kada nije s tobom ili kada nije dostupan, to je čudno. Postat ćemo sumnjive kada je njegovo objašnjenje svaki put drugačije ili kada ne želi reći i izvlači se.

4.Svako malo saznaješ za neku njegovu novu žensku prijateljicu

Ili bolje rečeno, 'prijateljicu'. Prije nego što pomisliš da su sve ženske prijateljice loše, nisu, dapače, uvijek smo za muško-ženska prijateljstva. Međutim, ono što je čudno je kada svako malo izviru nove 'prijateljice' za koje nikada prije nisi čula.

5.Čuva svoj mobitel kao da na njemu ima sve svjetske tajne

Uvijek mu je mobitel na opciji 'tiho', okrenut ekranom prema dolje – ili ga uopće niti ne vadi iz džepa. A ako slučajno uzmeš njegov mobitel da samo primjerice pogledaš koliko je sati, počet će se ponašati kao da si mu ukrala nešto i napravit će paniku. Ne želi svoj mob niti blizu tvojih ruku jer se možda boji da mu se netko može javiti i da ćeš ti to onda vidjeti.

6.Šali se da nije dobar u vezama

U svakoj šali ima malo istine, a u ovoj možda i puno. Nitko od nas nije savršen u vezi i može pogriješiti, ali to nije nešto oko čega se šalimo i što naglašavamo. On si na ovaj način može pripremati scenu za kada ćeš saznati da ima još nekoga, jer će moći reći da te upozorio da nije dobar u vezama.

7.Priče mu se često ne poklapaju

Kada ti nešto priča, uhvatiš ga u laži i previše puta jer ono što je rekao prije par dana, sada je ispričao drugačije. Cure pamte detalje i nisi luda, ne čini ti se da si krivo čula, skroz je moguće da te mulja. Pogotovo ako ti neki glasić govori da tu nešto nije kako treba biti. Laganje je znak da netko nešto skriva. I to veće nego o onome o čemu laže.

8.Ne predstavlja te drugima 'svojom djevojkom'

Kada te s nekim upoznaje predstavit će te po imenu ili će koristiti bilo koju drugu riječ, ali nikako 'cura' ili 'djevojka'. Ovo je definitivno znak upozorenja. Ako te drugima predstavlja tvojim imenom i u javnosti se drži pomalo na distanci kada ste s njegovom ekipo, imaj ga na oku jer tu nešto smrdi.

Pogledajte još:

Spremna si za prvu pravu vezu? Ovih 7 osobina mora imati tvoj prvi dečko

Možda vašoj vezi ipak nije suđeno: Mali znakovi koji pokazuju da nećete još dugo biti par

Nemoj dopustiti da ti ovakav dečko sklizne iz ruke: 8 ponašanja koja otkrivaju da je on onaj pravi

veza znakovi upozorenja igrač dečko mulja zenskaros

Još vijesti