Slika nije pronađena

Iako stalno napominjemo da su komunikacija i povjerenje jako važni u svakom odnosu., ponekad je tu neko žensko 'šesto čulo' zbog kojeg ti neke cure idu na živce više od drugih.

Situacija je još gora ako niste u vezi i još niti ne znaš što tvoj simpa misli, a tu je 'neka druga cura' s kojom se moraš natjecati. Ovo je lista tipova cura na koje si najčešće ljubomorna – s razlogom ili ne? Ne znamo, samo znamo da si se s ovim tipovima sigurno barem jednom susrela.

1. Ona s kojom sjedi – ako vas je raska razmjestila, baš nemaš sreće. Ovo je tip cure s kojom tvoj dečko ili simpa jednostavno mora provesti sedam ili osam sati i prisiljeni su raditi skupa ili razgovarati. Teoretski nije ona kriva što sjedi s njim, ali svakako ima puno više prilike zbližiti se s njim.


2. Najbolja frendica – postoje ljudi koji vjeruju da dečki i cure ne mogu biti frendovi. I dok bolje ne upoznaš ili nju ili njega, ne možeš znati ima li među njima neke kemije ili nekih starih rana. Najbolja prijateljica je uvijek sklizak teritorij.


3. Ona koja mu je 'kao sestra'
– ovo zapravo znači da se znaju od malih nogu i da su puno toga prošli. Moguće je da je gleda samo kao jako dobru frendicu, a moguće je da jednog dana pomisli: 'Ajme, toliko se dobro poznajemo – bili bi idealan par'. Ne kažemo da će se to dogoditi, samo navodimo još jedan tip cure.


4. Ona koja mu sve lajka – moguće je da tvoj dečko fotograf i ima super fotke pa da zato sve lajka. A moguća je i neka druga opcija. I dok je dečkima uglavnom like samo palac gore, cure znaju da je to moćno oružje koje šalje puno dublju poruku. Ili se varamo? Vi prosudite.

5. Ona koja 'ima dečka' – možda se tvoj dečko ili simpa druži s curom koja (kao) ima dečka. Neke osobe ni status 'u vezi' neće spriječiti da se spetljaju s nekim – to smo odavno naučili.


6. Bivša – tu se računa samo neka s kojom je baš dugo bio u vezi, ta je veći problem. Rijetki su oni ISKRENI frendovi, alii postoje. Velika većina ostane u frendovskom kontaktu jer se netko još uvijek pali na nekoga i u fazi je 'vratit ću ga/ju natrag'


7. Ona koja ga je odbila nekad prije ( i sad ga želi natrag) – gadna situacija. Kad za nekim dugo patiš i onda te taj netko odbije uvijek nekako potajno želiš taj kiss. To je normalno. Gadno je ako se tvom dečku/simpi počne upucavati cura u koju je on davno bio jako zaljubljen.Foto: Unsplash/Visual Hunt

I.I.

Pročitajte još:

PAZI Većina cura napravit će ovu grešku – poruka na koju ne smiješ odgovoriti

6 cool savjeta – što napraviti kad ti je bed skinuti se pred dečkom?

7 čudnih ljubavnih savjeta koji pale, a rijetko koja cura ih je isprobala!

zavode flertaju i otimaju – 7 tipova cura koje mogu ugroz flertaju i otimaju – 7 tipova cura koje ti najviše

Još vijesti