Slika nije pronađena

Biti zaljubljen u tvojim godinama prava je muka, znamo. Nije lako niti kad odrasteš jer se neke stvari nikada ne mijenjaju. Govorimo naravno o dečkima koji nikad ne odrastaju, a mi cure se moramo naučiti nositi s time.

Još je gore naučiti sva ljubavna pravila, lekcije, što smiješ reći, što ne smiješ reći, kako se treba ponašati u kojoj situaciji i ostale stvari za koje mislimo da će nam pomoći da osvojimo 'onog pravog'. No, stvarno rijetko kad znamo točno što radimo. Ne postoji neko čarobno pravilo 'Kako ga osvojiti' već je stvar osobnosti, dobrog tajminga, a ponekad treba i malo sreće.

Naravno da mi ipak uvijek imamo najbolje ljubavne savjete kada je riječ o nekom drugom, ali budući da ni same ne znamo što radimo, ponekad naše savjete nitko ne bi trebao slušati.

Pa, progovorimo konačno iskreno i našalimo se malo na vlastiti račun:


Iskreno, ne znamo kako točno pristupiti dečku i pozvati ga na dejt.

Naravno da smo hrabre kada treba savjetovati frendicu 'da mu samo priđe', ali same nemamo pojma o čemu pričamo


Zadnji dečko koji ti se sviđao nije imao pojma o tome. Mjesecima si ga samo gledala na hodniku i mislila da on zna. Toliko o hrabrosti i svim silnim tvojim savjetima da mu treba dati do znanja da ti se sviđa. Ma koga zavaravamo! Trebamo poraditi na tehnikama flertanja pod hitno.Naše poruke na kraju ispadnu dosadne!
Iako uvijek svima savjetuješ da poruke na Facebooku ili WhatsAppu trebaju biti zabavne i vrckave, na kraju ti i tvoja simpa pričate samo o školi i to zadaći iz matematike. Stvarno cool.Ne znaš ni sama kako pročitati znakove koje ti šalje dečko. A koliko si samo članaka pročitala i filmova pogledala, a i dalje nisi postala stručnjak.Ponekad si čak sretna kad frendice ne poslušaju tvoj savjet
jer potajno znaš da nemaš pojma o čemu pričaš.


Bez brige, ne postoji savršen savjet i svi radimo ljubavne greške. Na greškama se uči. A ne postoji niti savršen ljubavni par. Pa čak su i Brad i Angie prekinuli. Tako da – samo hrabro, a onaj pravi će doći bez obzira na sve ljubavne savjete koje si dala ili primila.Foto: Giphy

I.I.

Pročitajte još:

4 važne ljubavne odluke za novu školsku godinu

5 najgorih i najboljih ljubavnih savjeta koje ćeš čuti bar jednom

Ljubavni savjeti drugih koje ne trebamo poslušati

veza savjeti

Još vijesti