Slika nije pronađena

Ludo si se zaljubila u dečka iz razreda i čini ti se da bi između vas moglo biti nešto više? Drago nam je zbog tebe, ali nekih savjeta trebala bi se pridržavati kako vaša veza ne bi propala već na samom početku.

1. Nemoj spominjati njegovu bivšu

Spominjanje njegove bivše cure nikad nije dobro, bez obzira na to koliko je davno njihova veza završila. Bivša cura sigurno je s razlogom bivša zbog čega se ti ne bi trebala osjećati ugroženo. Osim toga, možda je njihova veza završila na ružan način pa će ga njezino spominjanje samo nepotrebno povrijediti.

2. Ne uhodi ga na društvenim mrežama

S obzirom na to da danas postoje sve moguće društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i mnoge druge, uhođenje simpatije sve je dostupnije i lakše. Međutim, mi bismo ti savjetovali da to ipak pokušaš što više izbjegavati. Ako ne budeš oprezna, može ti se dogoditi da pred simpatijom slučajno spomeneš nešto što si potajno saznala preko društvenih mreža, što bi te vrlo lako moglo odati. Pred svojom simpom ispast ćeš pomalo creepy ako sazna da si ga uhodila.

via GIPHY3. Nemoj ga ignorirati

Oduvijek su nas učili da glumimo ledene kraljice kako bi se naša simpatija zainteresirala za nas. Međutim, to je pogrešno pogotovo zbog toga što dečki ne razmišljaju na takav način. Njima nije važno ako si ti ta koja je prva poslala poruku, ako si ga ti prva nazvala ili si uvijek dostupna kad on tebe zove. Ne trebaš glumiti nedodirljivu kako bi ga osvojila.

4. Daj mu prostora

Ti i on možda ćete postati par, ali nemoj misliti da je on zbog toga tvoje vlasništvo. Nemoj ga posesivno pokušavati kontrolirati, dozvoli mu da se i dalje druži sa svojim društvom, izlazi i nemoj ga neprestano zivkati. Osim toga, nipošto nemoj pokazivati ljubomoru, pogotovo ako za nju ne postoje neki opravdani razlozi.


via GIPHY


5. Nemoj glumiti

Često znamo glumiti nešto što nismo kako bismo privukle nekoga tko nam se sviđa. Ako i ti to radiš u blizini svoje simpatije, odmah prestani s tim. Nemoj glumiti, nemoj se pretvarati nego uvijek budi onakva kakva u stvarnosti i jesi. Pravi dečko voljet će te zbog tebe same, a ne zbog onoga kakva glumiš da jesi ili misliš da bi trebala biti.

Foto: Shutterstock

D.Š.

Pročitajte još:

RELATABLE Neugodne situacije u kojima smo svi se našli u neposrednoj blizini simpe

Koje od ovih 'simptoma' imaš i ti? 25 znakova koji ukazuju da si ludo zaljubljena


Imaš simpu već godinama, ali flertanje ti nije jača strana? Evo kako ga možeš osvojiti!

dečko simpatija društvene mreže

Još vijesti