Slika nije pronađena

Neke cure baš griješe kada se zaljubljuju u dečke. Nikako ne mogu pogoditi onog tko ih neće povrjeđivati u njihovom odnosu, ali bi se ipak trebale zapitati zaljubljuju li se konstantno u krivi tip dečki, s obzirom na to da niti jedna veza ne potraje.

Kada je u pitanju zaljubljenost, ne možeš si pomoći i tek tako se odljubiti od nekoga tko ti se u tom trenutku sviđa. No, bez obzira na to koliko si zaljubljena, nekada stvari možda jednostavno ne funkcioniraju dobro između tebe i svih dečki s kojima pokušavaš izgraditi odnos – zbog toga bi se trebala zapitati zaljubljuješ li se stalno u totalni krivi tip dečki. To možeš prepoznati na nekoliko načina, a mi ti donosimo 7 znakova prema kojima to možeš lakše prepoznati!

1.Za svakog si sigurna da ćeš ga promijeniti

U kojoj god vezi bila, uvjerena si kako ćeš ga uspjeti promijeniti, prilagoditi sebi i onome što ti želiš od dečka. Umjesto da biraš one koje ne treba mijenjati, zaljubljuješ se u one za koje si sigurna da ćeš ih promijeniti od glave od pete.

2.Nadaš se da će biti bolje
Za svaki odnos, situaciju ili problem se nadaš da će biti bolje nego što je trenutno i s time se tješiš, pogotovo kod nečega što ti možda i ne odgovara. To je potpuno pogrešno razmišljanje koje ti dokazuje da biraš totalno krive dečke ako se stalno moraš tješiti da će biti bolje.

via GIPHY

3.Uvijek se ti ispričavaš

Uvijek si ti ta koja se ispričava, što god bilo u pitanju. Ako ti do sad nije bilo jasno da biraš skroz krive dečke, onda bi ti ovo trebalo ukazati na taj problem jer nisi ti ta koja je uvijek u svemu kriva. Postoji i druga strana koja bi se trebala ispričati za svoje postupke tako da nemoj zaboraviti da nisi uvijek kriva i da se ne trebaš uvijek ti za sve ispričavati!


4.Ni sama ne znaš točno što želiš

Možda ni sama ne znaš što točno želiš ili tražiš od dečka u kojeg si zaljubljena pa te upravo to dovodi u situaciju u kojoj se sada nalaziš. U tom trenutku možda misliš kako je to upravo ono što si željela i tražila, ali se na kraju opet razočaraš.

via GIPHY

5.Često si ostavljena na cjedilu

Nebitno jesu li u pitanju već dublji odnosi ili neki običan dejt na koji trebate ići, većinom si ti ta koja je na kraju odbijena i ostavljena na cjedilu. U tom slučaju, njega baš i nije briga što je s time napravio, dok se ti s tim pomiriš i prije no što bi trebala.

6.Većinom te ostavljaju preko poruka

U većini odnosa si ti ta koja je ostavljena i to na neke zaista glupe načine, poput poruka. Prekidanje nekih odnosa preko poruka je najjadniji način na koji dečko to može napraviti, a to ti i dokazuje da dejtaš s totalno krivim tipom dečki.

via GIPHY

7.Zaljubiš se skoro u svakog s kojim pričaš

Još jedan znak koji bi ti mogao ukazati na problem je taj da se većinom zaljubiš u svakog s kim pričaš. U svakome od njih pronađeš nešto što ti se svidi, makar to bila najobičnija sitnica, i to ti je dovoljno da se vrlo brzo zaljubiš u njega.

Pogledajte još:

Nikad od vas cura i dečko: Znakovi koji pokazuju da se dečko s kojim se viđaš boji veze

Najčešće stvari koje ljudi KRIVO misle o seksu – ove 3 su daleko od istine

Provjera znanja za parove: 12 stvari koje trebaš znati o dečku nakon 6 mjeseci veze

veza krivi tip ljubav Dečki zaljubljenost

Još vijesti