Sretna veza

Izrazi poput 'samo izlazimo, samo se družimo, samo smo prijatelji s povlasticama' danas imaju dosta dvosmislenih značenja i nekada je teško procijeniti što netko želi reći s tim da trenutno samo izlazimo ili da smo za sad prijatelji s povlasticama. Druge strane se čak znaju uvrijediti kada to čuju jer su očekivale da je njihov odnos na nekoj većoj razini u odnosu na 'samo izlazimo'…

Moguće da ste barem jednom proživjeli situaciju gdje vaša simpatija nekome kaže da ste vas dvoje trenutno samo PSP, ili da samo izlazite i družite se, a vi ste mislili da je situacija puuuuuno ozbiljnija od ozbiljnog druženja. Osobe to nekada rade kako bi se opravdale odmah u startu i kako ne bi morale dodatno objašnjavati na čemu ste točno vas dvoje trenutno, no nekada vas zaista uzimaju zdravo za gotovo i misle da 'samo izlazite', a daju vam puno ozbiljnije signale od toga… Nabrojali smo 4 stvari koje vaša simpatija zapravo misli kada kaže jednu od tih, nepromišljenih izjava!

1.Želi se izvući iz obaveze

Kada tvoja simpatija kaže da samo izlazite, jedan od razloga je definitivno da se samo želi izvući i ograditi od obaveze koja je u ovom slučajno ozbiljna veza. To ne znači da nikada neće biti u vezi, već da vašoj simpatiji trenutno nije do veze i ne zanima ga takva vrsta vezanja, barem u ovom trenutku.

2.Misli da imate samo odnose, ali da niste u vezi

Pod ovime također mogu misliti da imate samo seksualne odnose, ali ništa više od toga. Znači da osoba nema osjećaja prema vama, niti da želi vezu, nego samo usputnu avanturu u obliku seksa. No, ako vama to u tom trenutku ne odgovara – svakako to morate zaustaviti na vrijeme.


3.Nešto ga sprječava da budete zajedno u vezi

Kada vaša simpatija to kaže, može biti da ih nešto sprječava u tome da se počnete više vezati jedno za drugo. To što ga sprječava u ovom trenutku nije najbolje za njega jer ne donosi samostalno odluke, a to mogu biti npr. brojne obaveze i puno posla, roditelji koji mu to ne odobravaju ili prijatelji koji ga osuđuju jer provodi vrijeme s curom, a ne s njima.

4.Misli da je vrijeme da porazgovarate o tome

Kada osoba kaže da samo izlazite, a vi niste znali da je riječ samo o tome, možda misli da je vrijeme da porazgovarate o vama i o vašem odnosu. Na taj način ćete biti na istoj valnoj duljini jer ćete saznati što mislite o vašem odnosu trenutno i u kojem smjeru bi se taj odnos mogao razvijati.

Pogledajte još:

Pronalaziš li se u ovome? 9 znakova koji pokazuju da je tvoja veza savršena čak iako ti to ne vidiš

KVIZ: U kojem smjeru ide tvoja veza? Idete li u dobrom pravcu ili u propast?

Tipovi veza koje su osuđene na propast: Ovih 7 ništa ne može spasiti i osigurati budućnost

izlasci prijateljstvo psp dečko i cura