Slika nije pronađena

Osjećaji nas nekada mogu dovesti do nekih neugodnih situacija poput ove. Radi se o situaciji kada se nekome sviđa njegov prijatelj, ali više ne u smislu prijatelja nego i malo više. U takvim neugodnjacima smo često zbunjeni i ne znamo što napraviti, no postoji rješenje i za takve situacije.

Trenutno misliš da ne postoji situacija gora od ove u kojoj se nalaziš – no za svaki problem postoji rješenje, pa tako i za ovaj! Prije svega je potrebno ostati smiren, samouvjeren, ali i spreman na moguća razočaranja koja bi se mogla dogoditi. Bitno je reći svakome ono što osjećamo, pa tako i prijatelju da ti se možda sviđa. Iskrenost se uvijek cijeni, pa će se tako i u ovom slučaju, ali moraš pročitati savjete kako doći do toga!

1.Postanite si još bolji

Bez obzira na kojoj razini prijateljstva ste sada – postanite si još i bliži! Na taj način će biti lakše tebi kada ćeš mu to reći, a i on će se osjećati ugodnije i opuštenije kada mu obznaniš što misliš.

2.Daj mu neki hint

Hint je uvijek dobar izbor za bilo kakvu situaciju! I sami odlazak u kino na spoj ili na kavu je već hint jer mu time daješ do znanja da nešto želiš, a on će provesti cijeli drugi dan razmišljajući o tome.

3.Izaberi pravi trenutak

Izabrati pravi trenutak je teško i izazovno, ali može biti ogroman plus kada kažeš prijatelju da ti se sviđa. Moraš izabrati trenutak kada ćete oboje biti dobro raspoloženi i opušteni jer se tada takve stvari najbolje i najbezbolnije prihvaćaju.

4.Reci mu kako se osjećaš

Ne možeš zauvijek držati to u sebi – doći će vrijeme kada ćeš mu morati to reći! Ovako ćeš uvijek osjećati neki teret na srcu sve dok mu ne kažeš kako stvari stoje, a i njemu će biti drago jer si iskrena i jer se više ne želiš skrivati.

5.Napravi sebi confidence boost

Sama sebi napravi confidence boost, odnosno napuni si samopouzdanje prije nego što ćeš mu reći! Moraš to napraviti kako bi imala samouvjeren pristup i ustrajnost u tome i on ozbiljno shvati što mu zapravo želiš reći.

6.Nemoj se razočarati ako kaže ne

Naposljetku, nije smak svijeta ako kaže ne i ako te odbije. Nekada stvari ne idu onako kako smo ih planirali – pokušaj ostati u dobrim odnosima s njim, a ako smatraš da nisi spremna vratiti se na prijateljsku bazu, udalji se. Tako će ipak biti najbolje za tebe!

Pogledajte još:

Ponašanja koja cure misle da su dečkima privlačna, a zapravo ih odbijaju! Ovih 8 ih iritira

Zašto ljudi u vezi varaju? Postoje 4 glavna razloga zbog kojih im to pada na pamet

Sitnice koje cure rade, a koje dečke totalno izluđuju – nikad im nije dosta ovih 8 stvari

ljubav prijateljstvo sviđanje

Još vijesti