cura i dečko

A ovi znakovi pokazuju da si zagazila u zabrinjavajuću sferu. Jedno je pokazati da ti je stalo do veze i osobe s kojom si u vezi, a skroz je drugo kada ti to postane prevelika opsesija. Ova ponašanja nikako nisu zdrava niti dobra za tvoju novu vezu.

Postoji razlika između biti zaljubljen u nekoga i biti opsjednut s nekime. Ovo drugo ti je jasno da nije normalno i da vjerojatno neće završiti dobro ako se situacije ne smiri. Nije kompliment kada je netko opsjednut s tobom, već smetnja. Takve veze će izdržati neko vrijeme, ali pritisak će biti prevelik i u nekom će trenu samo puknuti. Na početku nove veze se mnogi malo previše zanesu, što je razlog zašto se druga strana počne hladiti, jer se uplaši. Nitko ne voli kada se na početku veze već stavlja prevelik pritisak. A jedan od pritisaka je i kada je jedna strana malo previše opsjednuta svojom novom vezom. Je li to i kod tebe slučaj? Ako se pronalaziš u ova 3 ponašanja, trebala bi malo stati na loptu dok nije prekasno.

1.Odgađaš druge obaveze i odgovornosti zbog veze

Znamo da bi najradije non stop bila s dečkom i družila se s njim po cijeli dan, ali kada ti to postane glavni prioritet u životu, to nije baš normalno. Otkazivati druge stvari, i to one bitne, kako bi se vidjela s dečkom, prvi je znak da tu nešto ne štima. Primjerice ako imaš uskoro test iz hrvatskog i znaš da moraš učiti, ali ti se javi dečko da bi se vidio i ti se pokupiš i odeš. Ili kreneš izostajati s treninga. Ili se prestaneš baviti hobijem. Slobodno mu kažeš da imaš obaveze ili da ne možeš. Ako se naljuti zbog toga, onda on ima problema.

2.Zanemaruješ prijatelje

Kada si se zadnji put vidjela sa svojim curama? Ako se ne možeš sjetiti ili je to bilo prije više od par tjedana, problem broj 2. Pogotovo ako ste se prije nego si ušla u vezu viđale svaki tjedan, a sada odjednom, sve je stalo i nemaš pojma što se događa u njihovim životima. Vidite se samo usput na kratko i to je to. Nema ženskih izlazaka, ženskih druženja… Nakon što par puta za redom otkantaš frendice zbog dečka, nemoj očekivati će te one moliti svaki put da se družiš s njima. Ako nećeš, nećeš. Ali ti si na gubitku.

3.Mijenjaš svoje interese za interese osobe s kojom si u vezi

Odjednom više ne voliš rock glazbu, nego slušaš samo rap (kao i tvoj dečko), prestala si gledati Uvod u anatomiju i gledaš Money Heist (kao i tvoj dečko), ne farbaš kosu u crveno jer tvoj dečko više voli plavuše… Bilo kakvo mijenjanje sebe zbog dečka nije dobar znak. Ili mu se sviđaš takva kakva jesi ili neka produži. Ako se počneš mijenjati zbog njega, mijenjati svoje interese i stvari koje voliš odjednom zamijeniš stvarima koje on voli, možda si 'mrvicu' previše opsjednuta njime i trudiš se previše svidjeti mu se. Ne bi trebala, jer nije bezveze odlučio biti u vezi baš s tobom.  

Pogledajte još:

Kako ga potaknuti da napravi prvi korak? Dečki otkrivaju koje će ih to stvari ohrabriti

Pravila za casual veze: Ovih 7 se moraš držati ako ne želiš završiti sa slomljenim srcem

Dogovori koje trebaš imati s dečkom – ovih 17 'sklopite' što prije za uspješnu vezu

veza opsjednuta vezom opsjednuta dečkom ljubav ili opsesija

Još vijesti