Slika nije pronađena

Ljubavni će ti život biti pun uspona i padova, na to se moraš pripremiti, jer rijetko je kome sve divno i krasno. Na to ne možeš utjecati, ali ono na što možeš utjecati je kakav će ti biti prvi dečko.

Ne moraš imati ljubavnog iskustva kako bi znala postaviti kriterije koje mora zadovoljiti dečko s kojim ćeš ući u vezu. Kroz vezu ćeš naučiti kakva ti veza najbolje odgovara, ali već i prije te prve veze, moraš znati kakve dečke zaobići. Ako će ti prva veza biti noćna mora, to će ostaviti trag na tebi. Ne možeš znati kakvo će ti biti to prvo ljubavno iskustvo, ali ako odabereš dečka koji ima ove osobine, neće ti biti loše i traumatično.

1.Strpljenje

S obzirom da ti je ovo prva veza, želiš dečka koji ima strpljenja i koji te neće tjerati da ideš na korak dalje dok to nisi spremna. Dečko koji će izgubiti živce samo tako i početi vikati jer nisi još spremna za seks ili jer se previše želiš vidjeti, nije dečko kakvog itko treba, a pogotovo netko tko ulazi u vezu po prvi put.

2.Smisao za humor koji ti se sviđa

Dečko koji je ozbiljan i koji ne shvaća tvoj smisao za humor nije baš netko s kim će ti biti ugodno. Osim ako si i ti jako ozbiljna. Prva je veza puna nesporazuma i situacija koje možda neće biti ugodne ni tebi ni njemu, a puno ćete ih lakše prijeći uz humor i zabavu.

3.Poštovanje

Svaka osoba koja je u tvom životu mora imati poštovanja prema tebi, u suprotnom te ne zaslužuje, a posebno ovu osobinu traži i kod dečka. Nije poanta veze da ti trebaš zaslužiti njegovo povjerenje, već je to nešto što zaslužuješ samo po sebi. Bilo da se radi o poštovanju tvoje privatnosti, tvog prostora, vremena, brzine kojom želiš da se veza razvija.

4.Pozitivna osoba

Iznenadila bi se koliko tuđa negativnost može utjecati na tebe na način da i tebe pretvori u nezadovoljnog mrguda. Naravno da svi imaju probleme i da imamo nešto u životu što nije dobro, ali veza treba biti ona lijepa stvar koja će te veseliti i koja će ti biti svjetla točka. S negativnom osobom, veza će ti prije biti izvor stresa i nervoze nego sreće.

5.Netko kome vjeruješ i tko vjeruje tebi

Kada ulaziš u vezu, to treba biti s osobom kojoj vjeruješ na sve načine. Za koju znaš da joj možeš nešto reći i da će to stvarno i ostati između vas, da neće slike koje mu pošalješ sherati dalje prijateljima ili da te neće ogovarati. Isto je tako bitno da i ta osoba vjeruje tebi jer u suprotnom će biti previše izljeva ljubomore.

6.Nije nikada prevario curu

Ako ulaziš u vezu s dečkom koji je već prije imao curu, raspitaj se kako se odnosio prema njoj. Svatko tko je jednom prevario, mogao bi opet, i to nije nešto s čim želiš riskirati. Pogotovo ako je ta veza u kojoj se dogodila prevara završila nedavno.

7.Pažljiv je

Dečki neće uvijek rado i otvoreno pokazivati osjećaje, ali svojim ponašanjem će ti pokazati je li brižan i pažljiv. Hoće li se pobrinuti da se osjećaš ugodno kada ste zajedno ili će samo misliti na sebe? Pazi li na to jesi li sigurno došla doma? Sjeća li se sitnice o kojoj si mu pričala prije dva tjedna? Je li zapamtio kada imaš test iz hrvatskog? Javi li se nekada samo da provjeri kako si?

Pogledajte još:

Možda vašoj vezi ipak nije suđeno: Mali znakovi koji pokazuju da nećete još dugo biti par

Nemoj dopustiti da ti ovakav dečko sklizne iz ruke: 8 ponašanja koja otkrivaju da je on onaj pravi

Najteže lekcije koje ćeš naučiti kroz veze: Djevojke su pisale svoja najgora razočarenja

osobine ljubav prvi dečko prva veza

Još vijesti