Slika nije pronađena

Od same pomisli na to da mu moraš prići i reći mu nešto diže ti se kosa na glavi i jednostavno nisi tip koji će veselo i samopouzdano prići simpi. Ako si onaj miran i povučeni tip imamo prave savjete za tebe.

Potajno si ljubomorna na sve one curke koje bez beda priđu dečku vani ili u školi i šarmiraju ga nekom cool spikom, ali to nisu jedini trikovi kojima se zavodi. Isprobaj jedan od ovih naših s liste i zapamti – vježbom do savršenstva.

Uspostavi kontakt očima – nemoj buljiti u njega tri sata bez prestanka, nego ga jednostavno tu i tamo pogledaj i kad vam se sretnu pogledi zadrži pogled tri sekunde i onda pogledaj u nekom drugom smjeru ili mu se lagano osmjehni.


Osmijeh – definitivno jedan od najboljih načina za flert i nema onog tko može odoljeti osmijehu. Ako uhvatiš njegov pogled lagano se osmjehni – ne mora to biti onaj od uha do uha osmijeh. Poslat ćeš mu jasnu poruku, a doslovno nisi rekla ni riječ.


Igraj se s kosom – nemoj da to izgleda neprirodno, ali dok je on u blizini ili dok prolaziš ispred njega lagano prođi prstima kroz kosu. Dečkima je to super.


Zagrizni ili obliži usnicu – također, savjet glasi da to sve bude umjereno i slatko. Jer – svaki put kad si mislimo da izgledamo kao neka glumica, to vjerojatno izgleda skroz obrnuto. Dakle – kad znaš da gleda u tvom smjeru lagano zagrizi donju usnicu ili obliži usnu kao da ti je na gornjem dijelu ostalo malo čokolade. Možeš defo poslati poruku: 'Sviđaš mi se'.


Dotakni mu ruku – ne onako freaky da mu dođeš na hodniku i dotakneš ga, nego dok pričate ili dok mu nešto objašnjavaš lagano mu se približiš i dotakneš mu rame ili ruku.Namigni mu
– ovo je već za one koje su se malo ohrabrile. Ako i on tebi šalje signale da mu se sviđaš, jednostavno sljedeći put kad vam se sretnu pogledi slatko mu namigni. Neće ti moći odoljeti.


Osvoji ga pokretom – ako ste vani, dečkima nema ništa ljepše nego vidjeti curu koja se zabavlja i pleše. Nemoj stajati sama u kutu ako znaš da će on biti na tom partyju, zezaj se s curkama i uživaj – tako ćeš ga osvojiti.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Jedini savjeti koje moraš poslušati – ovako flertaju hrabre cure!

Tehnike flertanja zbog kojih izgledaš očajno – ove stvari izbjegavaj raditi

Zašto te ne doživljava? Flert trikovi koje dečki ne kuže

pokret zavađanje osvajanje flert bez teksta

Još vijesti