Slika nije pronađena

Iako se volite, već ste neko vrijeme skupa i jedva dočekate priliku da konačno budete malo sami. On je sam doma i pozvao te k sebi da gledate film, no znaš da ima i neka skrivena poruka iza toga. Iako ga voliš i voliš seks s njim, nekad ti se jednostavno ne da.

Naravno da je u takvim trenucima bolje reći iskreno kako se osjećaš nego da se i ti i on poslije osjećate glupo ili loše. A i seks je uvijek bolji kada su obje strane jednako zagrijane.

Ovo su situacije u kojima se ne bi trebala seksati:

1. Kad se ne osjećaš dobro u svojem tijelu – svi imamo one dane kad se jednostavno osjećaš dobro u svojem tijelu i upravo su to dani kada treba uživati u zajedničkom gledanju serije ili filma.


2. Ako si djevica i ne osjećaš se spremno – možda on nije taj ili kad je došao taj trenutak ti se jednostavno ne osjećaš spremnom. Nema potrebe da forsiraš nešto.


3. Kad nemaš uz sebe zaštitu – jedna loša odluka mogla bi ti obilježiti cijeli život. Misli na sebe i nema potrebe da riskiraš trudnoću ili spolno prenosivu bolest. I uvijek uz sebe imaj kondom.4. Kad se osjećaš kao da moraš – on je sam doma i sad je to idealna prilika. Nema toga – ako ti se ne da, onda mu to iskreno reci.


5. Imaš loše iskustvo od prije – najbolja metoda rješavanja straha je iskreni razgovor. Reci dečku da si imala neko loše iskustvo i da ti treba vremena da se opustiš.


6. Jednostavno ne želiš – nekad ne moraš imati konkretan razlog. Jednostavno ne želiš. Radije bi išla u kino ili na klizanje ili bi igrala društvene igre. Voliš seks, ali ti se sad jednostavno ne da.


7. Kad je sve na brzinu – iako je ponekad i to fora, ponekad si jednostavno raspoložena za dugo maženje i da to ipak ne bude gotovo za 10 minuta. Pa ako nemaš vremena za dobiti ono što želiš, bolje pričekati drugu priliku.


8. Kad imaš mengu – seks za vrijeme menge nije neki bauk, ali ako se ne osjećaš spremno onda svakako imaš pravo reći ne.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Razbijamo predrasude: Sve što trebaš znati o seksu za vrijeme menge

Nema bediranja: 8 razloga zašto je dobro biti djevica

Ovo trebaš znati prije nego izgubiš nevinost

odbijanje seks savjeti

Još vijesti