Slika nije pronađena
Ako se mislili da morate imati savršeno lice i tijelo kako biste privukli pažnju onog dečka koji vam se sviđa – varate se. 
Većina njih smatra da su djevojke s malo neprimjetnog make-upa puno privlačnije, te da se u njihovom društvu osjećaju ugodnije

Otkrijte koje osobine svi muškarci cijene kod ljepšeg dijela populacije i koje su značajnije od fizičkog izgleda i vanjske ljepote.

1. Neobičan smisao za humor

Muškarci vole žene s kojima se mogu smijati. A što neobičniji ili ‘prljaviji’ smisao za humor imaju, tim bolje. Pritom ne morate nužno aludirati na seks, ali poželjno je da vam tip humora bude pomalo luckast.

2. Vole vaše mane

Ne volite možda svoje ruke, grudi, prćasti nos, usta. No upravo zbog tih posebnih obilježja ste mu se i svidjeli i zbog njih vas može zavoljeti. Nemojte pokušavati sakriti ono što mislite da nije dobro, jer su ga možda upravo te stvari privukle.

3. Djevojke koje su blage i pažljive

Neke djevojke možda nemaju savršenu figuru i crte lica, ali su suosjećajne i brižne. S takvim nastupom i ponašanjem učinit će da se njihovi partneri osjećaju ponosno i voljeno, a oni ih upravo zbog toga zauzvrat obožavaju.

4. Djevojke koje im pružaju slobodu

Djevojka ili žena može biti i najpoželjniji seks simbol, ali ako ne prepoznaje kada muškarcu ipak treba dati malo prostora, ni savršen fizički izgled ne pomaže. Djevojke koje poštuju pravo na privatnost, poželjnije su od onih koje žele kontrolirati svaki dio njegovog života.

5. Neovisne, samostalne djevojke

Iako se vole predstavljati kao zaštitnici, dečkima ipak imponira samostalna djevojka koja nije potpuno ovisna o njima. No, iako zvuči pomalo proturječno, ako mu pokažete da imate svoj život, da ga volite, da ste dobro organizirani, on će pokazati interes. Dečki vole izazove, a samostalne djevojke su izazov.

6. Samopouzdanje i snažan stav
 
Ne morate biti fizički atraktivni da biste privukli muškarca, ali ‘ono nešto’ čime zračite, samopouzdanje ili stav, osvojit će svakog dečka. Djevojka koja zna koliko vrijedi i cijeni sebe, zanimljiva je i seksi.


L.B./foto: sxc.hu

fizička ljepota samopouzdanje

Još vijesti