Slika nije pronađena
Naravno da se ne moramo baš UVIJEK suzdržavati pred svojom simpatijom, ali neke stvari ipak ne bi smjela govoriti kad je pokraj tebe tvoja simpa.

1. 'Tvoja bivša je pregrozna!'
Kakvo god mišljenje imala o njegovoj bivšoj curi, pred njim nikad nemoj govoriti loše stvari o njoj. Mogla bi ispasti jako bezobrazna i nekulturna, a to se tvom potencijalnom dečku sigurno neće svidjeti.

2. 'Kako si mogao biti s njom?'
Svako ovakvo provociranje i ismijavanje samo će otjerati tvoju simpatiju, sigurno ga na ovakav način nećeš pridobiti. Zapamti: nikad nije lijepo čuti kad jedna cura za drugu govori ružne stvari.

via GIPHY3. 'Meni su svi bivši dobri frendovi.'
Super, jako je lijepo što si sa svojim dečkima ostala u dobrim odnosima. Međutim, ovo radije izbjegavaj govoriti pred svojom simpatijom kako ne bi probudila njegovu ljubomoru ili, još gore, ostavila dojam da si imala hrpu dečkiju prije njega. Veliki no no!

4. 'Volim te.'
Tvoja simpa i ti izašli ste samo dvaput, a već si mu rekla da ga voliš? Mislimo da je to ipak prebrzo i da bi ga tako samo mogla preplašiti. Mladi dečki se općenito boje obaveza pa bi ga na taj način mogla otjerati od sebe.

5. 'Mislim da bismo se mogli viđati s drugima.'
Moramo li ovo uopće objašnjavati? Ako se želiš nalaziti s drugim dečkima, zašto uopće ulaziti u vezu sa svojom simpatijom....

via GIPHY6. 'Trebao bi se promijeniti!'
Nikoga ne možeš promijeniti, pa tako ni svoju simpatiju, a još je ružnije ovakvo nešto reći mu u lice. Nemoj pokušavati mijenjati dečka koji ti se sviđa, takvim bi ga ponašanjem samo mogla otjerati od sebe. Uostalom, ni ti nisi savršena pa zašto to isto očekuješ od drugih?

7. 'Tko ti je ona cura?'
Pretjerana ljubomora užasna je stvar i kvari svaku potencijalnu vezu. Naravno da smiješ biti malo ljubomorna, ali ako svoju simpatiju počneš optuživati da je sa svakom curom koja se našla pokraj njega, trebaš pomoć.

via GIPHY8. 'Nikad me ne slušaš!'
Ovo je nažalost klasična ženska rečenica, a znaš i zašto? Jer dečki rijetko kad pozorno slušaju što im govorimo. Ne zato jer to ne žele, nego jer se jednostavno ne mogu usredotočiti na više stvari u isto vrijeme.

9. 'Zašto se ne viđamo svaki dan?'
Zašto? Pa možda zato jer tvoja simpatija ima i ostale ljude s kojima bi želio provoditi svoje vrijeme. Ne možete baš svaki slobodni trenutak provoditi zajedno pa to od njega nemoj očekivati. Kada niste zajedno, izađi s najboljom frendicom ili roditeljima. Uostalom, nijedan par se ne viđa baš svaki, svaki dan, osim ako ne žive zajedno.

10. 'Nisam dovoljno dobra za tebe.'
Mi cure gotovo nikad nismo do kraja zadovoljne svojim izgledom, i to je sasvim normalno. Ali nemoj ni slučajno takvo što izgovoriti i priznati pred svojom simpatijom. Dečki vole, a i ne samo dečki, kad su cure samouvjerene i svoje nesigurnosti rješavaju u ženskom društvu.

via GIPHYFoto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Misliš da se druga cura upucava tvojoj simpatiji ili dečku? Evo kako skužiti jesi li u pravu

Znakovi da tvoja simpatija `brije` s nekim drugim

Budi hrabra i odvažna: zašto simpatiji trebaš reći što osjećaš

ljubav simpatija savjeti za cure

Još vijesti