Slika nije pronađena

Kao da se nisi dovoljno namučila da osvojiš njega, ali igra tek sad počinje. Ako te već upoznao s frendovima možeš malo odahnuti, ali najteže te tek čeka – njegova sestra. Pogotovo ako su jako povezani, mišljenje sestre o novoj curi vrijedi jako puno.

Ako se njoj svidiš, na konju si.No, to neće biti ni malo lak zadatak pogotovo ako je ona starija. Naravno da njezin brat zaslužuje najbolje, a ovo su trikovi koji će ti pomoći da osvojiš sestru svog dečka.

1. Budi pristojna – ako dolaziš k njima doma ili ako se sretnete u gradu budi pristojna. Pruži ruku, nasmiješi se, pitaj je kako je i probaj biti opuštena.

2. Nemoj forsirati – ako njih dvoje nešto pričaju nemoj se na silu pokušati ubaciti. Ako te nešto pita lijepo joj odgovori, ali nemoj forsirati neku komunikaciju ako ne ide.


3. Nemoj grliti/ljubiti/vješati se po svom dečku – ako još nemaš neki izgrađen odnos sa sestrom svog dečka, nemoj previše sliniti po njemu. Njoj je vjerojatno čudno gledati da se njezin mlađi/stariji braco ljubaka s nekom curom pa joj daj vremena da se prilagodi.

4. Daj joj kompliment – svaka cura voli komplimente pa nema ništa loše u tome da pohvališ njezine tenke, boju kose, ruž ili lak na noktima. A i malo ulizivanja nikog nije ubilo.5. Probaj naći zajedničku temu
– ako ste ostale na samo pitaj je u koju školu je išla, gdje izlazi ili što voli raditi. Možda ste baš išle u istu školu pa možete pričati o profesorima tamo.

6. Reci joj što ti se sviđa na njezinom bratu – naravno da nećeš reći da se super ljubi, ali možeš reći da je totalno rasturio na prošlom natjecanju na kojem je bio ili da ti se totalno sviđa neki njegov hobi. Još jedna zajednička tema za razgovor.


7. Nemoj ga kritizirati
– naravno da mu je sestra sto puta rekla da je kreten ili da nema pojma o životu, ali ti ga nikako nemoj vrijeđati ili zezati pred sestrom. Možda kad se opustite i upoznate, ali na početku ne bi trebala govoriti takve stvari.

Ako se svidiš bratovoj sestri na konju si – ako ikad dođe doma i počne pričati da mu ideš na živce, sestra može stati na tvoju stranu i reći mu da je vjerojatno on taj koji je kriv jer si ti draga/simpatična/pristojna/cool ...

Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Jedinci rules - stvari koje kuže jedino oni koji nemaju braću ni sestre

Pravilo je tu da se krši ili ne – smiješ li biti s bivšim dečkom svoje frendice?

Veza tvoja brata i BFF- recept za katastrofu ili?

veza dečko Brat sestra

Još vijesti