Slika nije pronađena

Gotovo uvijek kad dođe do prekida, ne radi se o nekoj impulzivnoj odluci. Najčešće se radi o nečemu o čemu se dugo razmišljalo i promišljalo... Ovo su znakovi da je već odlučio!

1. Rijetko se viđate

Sjećaš li se kad ste se na početku viđali svaki dan, bez obzira na to koliko ste obaveza imali, uspijevali ste naći vremena jedno za drugo? Sigurno ni ne očekuješ od njega da i dalje budete 0-24 skupa, ali možeš li se uopće sjetiti kad ste se zadnji put vidjeli? Prije tjedan, dva?

Možda je vrijeme da se zapitaš koliko se radi o nedostatku vremena, a koliko o nedostatku volje. I sama znaš da ako želi, može naći vremena da se vidite, pa makar i na 15 minuta (iako se nikako ne trebaš zadovoljiti s time). Ili, ako se vidite, vidite se samo kad ste u nekoj većoj grupi prijatelja.

Može to biti vaše zajedničko društvo, ili njegovo. Sve je to okej, sigurno nećete zaboraviti na sve prijatelje koje ste imali prije veze, ali tu i tamo ga se ipak zaželiš cijeloga za sebe... Valjda bi se i on trebao tebe? Ispada da ima tisuću različitih prioriteta, ali ti nisi jedan od njih!

via GIPHY


2. Ne znaš kako se on osjeća

Postoje neki dečki koji vole i mogu pričati o svojim osjećajima, i ovo nastavi čitati samo ako je i tvoj dečko jedan od njih. Prije ste mogli pričati o svemu, o tome što ga muči doma, s prijateljima, u školi... Sada ne znaš niti što ga muči, ali vidiš da nije sav svoj. Ne pričate više o osjećajima, čak ni tvojima. Ne znaš je li problem u tebi ili u nečemu desetome.

via GIPHY


3. Ne odgovara ti na poruke

Danas živimo u vremenu kada smo svi stalno na mobitelu i vidimo sve poruke koje nam se šalju: od mailova i poruka na messengeru, pa do slika na Snapchatu i Instagramu. Kakve su šanse da on nije vidio tvoju poruku? Ili još gore, ako te je počeo seenati? Vjerojatno se emocionalno skroz ogradio od tebe, a na ovaj ružan način ti to daje i do znanja.

via GIPHY


4. Pun je izgovora

Stalno se dovodi u situaciju da moraš preispitivati svoju odluku o tome da imaš povjerenja u njega. Ili si vidjela neku sliku koja te tjera na to da misliš na najgore, ili je lajkao sliku bivšoj, ili se nije javio od prekjučer. I uvijek ima spreman izgovor, za koji vjerojatno misli da je smislen i logičan, a ustvari je skroz jasno da se radi o loše smišljenoj laži!

via GIPHY


5. Nemate planove (za budućnost)

I dok ste prije planirali neke zajedničke događaje u budućnosti (od npr. zajedničkog odlaska na koncert omiljene grupe, pa do zajedničkog ljetovanja), sada se o tome više ne priča. Štoviše, općenito izbjegava razgovor o budućnosti, gotovo se čini da nešto skriva pred tobom. Najvjerojatnije ima planove, samo što oni ne uključuju tebe, a još ti to nije spreman reći.

via GIPHY


6. Sitnice koje radiš ga počninju nervirati

Nitko nije savršen, pa tako nisi ni ti. On je toga svjestan, a i dalje je odabrao biti u vezi s tobom. Od toga da možda grickaš nokte, ovisna si o fotkanju za Instagram, ili pak moraš zastati pored svakog psa dok se šećete. Odjednom, to mu užasno smeta! Čak postane i grub te ti ružno odbrusi, pokušavajući te 'staviti na red', iako se radi o zanemarivoj sitnici. Reakcija mu uvijek bude pretjerana, a dovede do toga da se ili posvađate ili se ti užasno osjećaš. Kada ovo primijetiš, znaš da se stvari lagano bliže kraju.

via GIPHY


7. Ne želi prekinuti s tobom, ali čini sve da ti prekineš s njime

Dečki su poznati po ovome, to je jedna od onih 'metoda' nakon kojih ti ispadneš zločesta ili luda, a oni jadni i preplašeni. Dovodit će te u situacije koje će testirati tvoje limite, a na samom kraju ćeš prekinuti jer nećeš znati što više - a on će napokon dobiti što je i htio. Počet će raditi stvari za koje zna da te iritiraju, izazivat će te sve češće. Uopće se neće truditi da bude dobar dečko, niti dobar prijatelj. Tako on ne mora donijeti odluku, pa će mu biti 'lakše'.


Ako si se prepoznala u nekoj od ovih stvari, vjerojatno bi bilo najbolje da sjedneš sa svojim dečkom i da popričate. Vidi je li moguće riješti situaciju ili se radi samo o nekoj lošoj fazi kroz koju prolazi. U najgorem slučaju, napokon ćeš znati na čemu si i neće te nitko zavlačiti. Uostalom, nije on jedini dečko!

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Provjeri još...

Dečki u vezama – činjenice za koje do sada vjerojatno niste znale

Pazi što radiš vani ili u školi – sitnica zbog koje bi netko mogao prekinuti s tobom

Najbolji savjeti za kraj - prekini s njim na način da pati za tobom zauvijek

ljubav dečko znakovi Prekid odluka

Još vijesti