Slika nije pronađena

Nisi sigurna je li tvoja simpatija zaljubljena u tebe? Donosimo nekoliko savjeta kako to otkriti na najlakši način.

Zaljubljenost može ponekad biti jako komplicirana. Postoji toliko znakova na koje moramo pripaziti ako želimo otkriti sviđamo li se nekom dečku ili simpatiji. Ponekad moraš biti stručnjak za dešifriranje da bi shvatila i razumjela ponašanje pojedinih dečki. Međutim, koliko god se trudili sakriti neke stvari, postoje te sitnice koje odaju svakog dečka.

Donosimo nekoliko savjeta kako razotkriti svoju simpu.

Želi ti se približiti

Ako mu se stvarno sviđaš, pokušat će ti se približiti i to na razne načine. Tražit će razlog da s tobom priča o bilo čemu, iz nepoznatih razloga će te slučajno dodirivati: stavljat će ti ruku na rame, slučajno se sudariti s tobom, škakljati te i slično. Na tebi je da obratiš pozornost na njegov govor tijela.

Hvali se

Uvijek prepričava priče u kojima je on glavna faca. Na taj te način pokušava zadiviti i dokazati se.


Promatra te

Ovo se naravno ne računa ako si ti proteklih sat vremena buljila u svoju simpu nadajući se da će te pogledati. Cilj je da ga ti uhvatiš na djelu. Neprimjetno, krajičkom oka, provjeri gleda li te. Uzvrati pogled i otkrij je li brzo maknuo glavu. To može biti znak nervoze i 'uhvaćenosti na djelu'.

S druge strane, postoje dečki koji će izbjegavati pogledavanje jer se trude sakriti svoje osjećaje i ne žele biti otkriveni.

Smije se šalama, iako nisu smiješne

Ako se sviđaš svojoj simpatiji, ona će biti očarana i najvećom gluposti koju bubneš. Smijat će se tvojim šalama koje uopće nisu duhovite.

Ponaša se drugačije u tvojoj blizini

Djeluje li sramežljivo u tvojoj blizini? Nasmiješi li ti se bez ikakvog razloga? Dolazi li češće do tvoje klupe kako bi pričali i gleda te ravno u oči?. Ne znamo za tebe, ali nama se čini kako se ovdje nešto opasno događa.

Prijatelji ga zezaju

Ako prijatelji znaju da se sviđaš svojoj simpatiji, neće se moći suzdržati od zezanja. Promatraj ih kako se ponašaju u tvojoj blizini. Možda ti oni otkriju nešto što nisi znala.

Zanimaju ga stvari koje voliš

Tvoja se simpatija odjednom zanima za sve tvoje najdraže bendove, pjevače, hobije? Zanima ga što voliš jer želi imati više zajedničkih tema za razgovor. Želi ti biti blizu i upoznati te.

Dakle, kako ćeš znati da je tvoja simpa zacopana u tebe? Ako radi većinu od ovih stvari! Nemoj se bojati protumačiti njegov govor tijela i znakove. Također, nisu svi dečki isti i ne pokazuju svi ljubav na isti način. Ovi znakovi variraju od osobe do osobe, ali kada ih jednom otkriješ, nemoj ih ignorirati.Pročitajte još:


10 znakova koji govore - da, on je zaljubljen u tebe!


5 znakova koji govore da tratiš vrijeme - odustani od njega!


5 fascinantnih činjenica o ljubavi!

7 znakova tvoja simpatija zaljubljena u tebe znakovi ponašanje Govor tijela

Još vijesti