Frendice se druže

Možeš lako saznati što netko misli o tebi, samo trebaš gledati što radi s tijelom, kako se pomiče dok priča s tobom, gdje su mu ruke, a gdje noge i slično. Govor tijela će nas uvijek otkriti.

Većina nas nije ni svjesna da nas u mnogim situacijama vlastito tijelo i pokreti odaju. Osim ako jako dobro vladaš govorom tijela, vjerojatno je i iz tvojih pokreta lako pročitati što misliš o nekome. Postoje neki pokreti i geste koje nesvjesno radimo kada nam se osoba s kojom pričamo i s kojom se družimo – ne sviđa. To su neke geste koje inače možda ne bi niti doživjela, a nema šanse da bi pomislila i da imaju neko ovakvo značenje. Sljedeći put kada nećeš biti sigurna što netko misli o tebi, znat ćeš što gledati. Ako vidiš da osoba radi ovih 9 stvari ili većinu njih, to ti je znak da potajno ima loše mišljenje o tebi i da joj nisi draga.

1.Češe se po vratu
Ovo ljudi najčešće rade kada su nesigurni oko nečega ili kada ne vjeruju onome što im govoriš. Može biti i znak da ti lažu ili da im je totalno glupo ono što govoriš. Uglavnom ova gesta tijekom razgovora nije dobra stvar.

2.Stišće usne
Kada osoba često stišće usne, ne osjeća se ugodno u tvom društvu i samo želi što prije otići.

Cura i dečko u jesen Ponašanja zbog kojih će se drugi zaljubiti u tebe – ovih 6 su ultra privlačna ljudima

3.Uvijek drži udaljenost između vas
Kada nam je netko drag, sjest ćemo ili stati blizu te osobe, a kada nam netko nije drag, onda ćemo uvijek fizički pokušati biti što dalje od te osobe. Primjerice sjesti na udaljeniji stolac ili se pomaknuti korak unatrag.

4.Ima fejk smijeh
Možeš primijetiti kada se netko smije od srca i kada je smijeh lažan. Kada je pravi i iskreni, smijat će se i očima i vidjet ćeš da im se pojavljuju linije tj. borice oko očiju. Kada smijeh nije pravi, toga neće biti.

5.Ne gleda te u oči
Ako te netko ne gleda u oči dok priča s tobom, vjerojatno nije niti zainteresiran za taj razgovor niti mu se sviđaš. Može čak biti i znak da ti laže!

6.Stopala drži okrenuta prema suprotnoj strani od tebe
Kada sjedite, pogledaj u kojem smjeru su osobi okrenuta stopala. Ako su prema tebi, onda joj se sviđaš, ali ako su okrenuta u suprotnu stranu, onda joj baš i nisi draga.

7.Ne postavlja ti nikakva pitanja
Ti si ta koja se interesira za njen život i ispituje što ima novog, kako je prošao test koji je imala prošlu srijedu…i to je jednostrano. Ta osoba tebe nikada ne pita takva pitanja kojima bi pokazala interes za tebe i tvoj život – vjerojatno zato što ju zapravo niti ne zanima.

Sretna djevojka Trikovi koji će ti pomoći da postaneš šarmantnija: Promijeni ove 4 stvari na sebi

8.Ton glasa im se promijeni
Kada priča s nekim drugim ima drugačiji ton glasa nego kada priča s tobom. Kada nam se netko sviđa, tijekom razgovora s tom osobom, glas će nam postati hladniji i dublji.

9.Ruke drži na rukohvatima stolca
Ovo je znak koji poručuje da osoba želi čim prije otići, i iz trenutnog razgovora i od osobe s kojom ga vodi.

ponašanja znak da se osobi ne sviđaš nisi joj draga znakovi Govor tijela otkrivaju da te ne voli nesvjesno otkrivamo da nam netko nije drag

Još vijesti