Slika nije pronađena

Mnogo ljudi koji su single se za Božić i tijekom cijelog blagdanskog razdoblja osjećaju vrlo usamljeno i emotivno jer nisu u vezi te nemaju s kime dijeliti svu božićnu sreću. Međutim, ne mora uvijek sve biti tako crno ako si single. To što je netko u vezi, ne znači da ta veza funkcionira i da su sretni! Tako da ipak postoje neke pozitivne strane ako si single za Božić.

Ukoliko si single i muči te činjenica da ćeš biti sam/sama na Božić – ne brini. Samom činjenicom što si single si olakšala brojne stvari i probleme s kojima se suočavaju oni koji su u vezi i zajedno provode ovo blagdansko razdoblje. Bez obzira na to što možda misliš kako trenutno nema nijedne pozitivne stvari jer se osjećaš užasno usamljeno, provjeri naših 5 razloga zašto je zapravo baš dobro što si single i što nisi u vezi za Božić!

1.Ne moraš trošiti novce na poklone

via GIPHY

Jedna od najpozitivnijih stvari kada si single na Božić je ta da ne moraš trošiti vrijeme i novce na božićne poklone za svojeg dečka i njegovu obitelj. Osim što ćeš uštedjeti brdo novaca, uštedjeti ćeš vrijeme i izbjeći ćeš nerviranje oko toga hoće li se nekome svidjeti tvoj poklon ili ne, tako da si na dobitku!


2.Nesmetano uživaš u božićnoj hrani

via GIPHY

Ako u nekom dijelu godine trebaš uživati u hrani, onda je to za Božić. Najgore je kada za Božić moraš paziti koliko i kako ćeš jesti kako te drugi ne bi osuđivali, a ovako ćeš biti sa svojom obitelji koji te sigurno neće osuđivati zbog ničega!


3.Ne moraš biti na obiteljskim druženjima kod dečka

via GIPHY

Druženje s njegovom obitelji može biti ili odlično ili preloše – ne postoji međuprostor između ove dvije riječi. Sigurni smo kako prevladavaju ona druženja gdje atmosfera nije bajna, tako da ćeš to u svakom slučaju izbjeći i nećeš morati prolaziti kroz neugodne situacije.

4.Možeš Božić provesti sama sa sobom gledajući filmove

via GIPHY

Vjerojatno nema boljeg načina za provesti Božić, a da nije uz gledanje filmova i uživanje s obitelji ili uživanje u vlastitoj samoći. To je svakako jedna od prednosti slobode na Božić jer se možeš opustiti, odmoriti i nitko ti neće prigovarati oko odabira filma kojeg ćeš gledati.

5.Nećeš imati problema oko odabira outfita

via GIPHY

Biranje outfita nekada zna biti najgora stvar na svijetu, pogotovo kada ti je ormar pun, a ti i dalje ne znaš što obući. Te situacije su vrlo česte i za Božić kada ideš negdje s dečkom, a nisi sigurna koliko primjereno i toplo se trebaš obući s obzirom na hladno zimsko vrijeme. Ovako ti je jedini problem hoćeš li sa sobom u krevet uzeti jednu ili dvije dekice koje će te grijati!

Pogledajte još:

Cure koje nikako da nađu dečka i single su već godinama su PAMETNIJE? Evo zašto je to istina

Zašto je super biti single? Ne treba ti dečko! Ovih 10 prednosti imaju solo cure

Kako znati da nema curu? Znakovi na društvenim mrežama koji će ti otkriti je li tvoja simpa single ili ne

Božić single veza Sloboda prednosti

Još vijesti