Slika nije pronađena

Dogovorili ste vrijeme i mjesto sastanka, isplanirao/la svoj outfit i vrijeme je da kreneš... Ipak, prije razmisli o čemu ćete razgovarati i što želiš saznati na prvom dejtu. Ova pitanja ostavi za trenutke kada nastane tišina...

1. Koji je tvoj omiljeni plesni pokret? Praktično je znati kako se kreće tvoja simpa kako bi bio/bila spreman/spremna za prvi ples, kada se dogodi. Priznajte, svi imamo neki koji je naš 'zaštitni znak'...

via GIPHY


2. Kako izgleda tvoj pupak – je li izbočen ili uvučen? Iako spada u pitanja 'osobne prirode', dovoljno je simpatično da bude zabavno i neočekivano.

via GIPHY


3. Znaš li neke mađioničarske trikove? Svi znamo barem jedan, ali nas je sram priznati do kad nas netko ne pita. A postoji vjerojatnost da očaramo i budemo očarani.

via GIPHY


4. Koju pjesmu najčešće pjevaš pod tušem? Iako sigurno sluša hrpu pjesama, ova jedna je posebna jer ju pjevuši u trenutku opuštenosti, a upravo ta mu/joj je vjerojatno i najdrža.

via GIPHY


5. Tko je tvoj slavni dvojnik/dvojnica? Tako ćeš najbolje saznati što misli o sebi i koja mu/joj je razina samopouzdanja. Samopouzdani frajeri će vjerojatno reći da sliče Shawnu Mendesu ili Harryju Stylesu.

via GIPHY


6. Što je najodvratnije što si ikad probao/probala pojesti? Ja ću vam otkriti svoju mračnu tajnu – pojela sam prženog škorpiona na Tajlandu. A sigurno i on/ona krije neke tajne koje govore o njegovim/njezinim prehrambenim navikama i razini hrabrosti.

via GIPHY


7. Voliš li prankove i jesi li sudjelovao/la u nekom? Oni kojima je ovo omiljena vrsta zabave su kreativni i razmišljaju izvan okvira, a to im je definitivno prednost. A i tko ne voli zločeste dečke i cure?

via GIPHY


8. Da na lotu osvojiš milijun kuna, što bi napravio/la s tolikim novcem? Bi li darovao/la dio u humanitarne svrhe, potrošio/la na putovanja, obrazovanje, izlaske, auto, stan? Na temelju njegovog/njezinog odgovora možeš zaključiti što su mu/joj životni prioriteti.

via GIPHY


9. Tko je tvoj životni uzor ili idol? Stremimo onome što smatramo savršenstvom, pa je dobro znati što je za njega/nju savršenstvo. Nakon što ti odgovori, zapitaj se 'mogu li dejtati s nekim tko želi biti takav?'.

via GIPHY


10. Koji je tvoj najveći strah? Jesu li to pauci, golubovi ili nešto drugo? Napomena: nikad se nemoj ismijavati iz njegovog/njezinog straha – ovo ti je idealna prilika da pokažeš empatiju.

 

via GIPHY


Foto: Giphy/Pexels

M.Z.

Provjeri još...

3 kombinacije s kojima bi totalno mogla rasturiti na prvom dejtu

Romantični trikovi iz filmova koje si oduvijek željela probati na dejtu – inspiracija za cure i dečke

Pripremi se za prvi dejt – pjesme koje će ti pomoći da se opustiš i nabriješ i prije nego ga vidiš

pitanja razgovor spoj prvi dejt

Još vijesti