Slika nije pronađena

Samo mu trebaš postaviti jedno jedino pitanje. Njegov odgovor na to pitanje trebao bi ti reći puno više nego što misliš. Cure masovno ispituju svoje dečke, a puno njih je i palo na testu.

Misliš li da bi te dečko ikada prevario? Ne kaže se bezveze da se neke navike nikada ne mijenjaju, a oni koji su jednom prevarili svog partnera, bilo bivšeg ili sadašnjeg, lako bi to mogli opet. Djevojke sada imaju novi psihološki test kojim provjeravaju vjernost svojih dečki. Stvar je u samo jednom pitanju, a nema šanse da će dečko shvatiti što ga tu stvarno pitaš – pa su i veće šanse da će biti iskren nego da ga otvoreno pitaš 'bi li me ikada prevario?'. Naravno da će ti na pitanje reći da ne bi nikada. Zato je ovako sastavljeno pitanje idealno, neće mu baš biti jasno koja je tu poanta. Ali niti ne treba mu biti. Ovo trenutno trenda, a pitanje glasi 'Zamisli da si u šetnji i jako ogladniš. Kad ono, dođeš do polja s jagodama. Bi li prešao ogradu i uzeo koju?Koliko bi ih uzeo?'.

@maddybodger this cannot be happening #strawberryquestion #strawberryfence #boyfriend original sound - 💟

Postoji nekoliko verzija ovog pitanja koje se vrte, ali svima je poanta ista – gladan si i naiđe na jagode koje nisu tvoje, hoćeš li uzeti. Ako kaže da ne bi, znači da te ne bi prevario, ali ako kaže da bi, to onda znači i da bi te prevario.

@cindyhyfr

dude fr said “i’ll buy some w ebt at safeway”

original sound - 💟

Zvuči jako random i kao da nema smisla, ali nije pitanje baš toliko random koliko bi pomislila na prvu. Zapravo je ovaj 'jagoda test' došao iz jedne japanske knjige 'Kokology: The Game of Self-Discovery', piše Popbuzz. S obzirom kako postaviš pitanje, možeš saznati točno određenu stvar. Prvi dio pitanja mora uvijek ostati isti, samo se kraj mijenja.

@madelineandstephen I think he passed #strawberryfence #couple #husbans #wife original sound - madeline and stephen

Ako pitaš: Bi li prešao ogradu i uzeo jagodu? – otkriva ti bi li te prevario.

Ako pitaš: Između tebe i jagoda je ograda, koliko je visoka – što je ograda viša, to znači da su manje šanse da te prevari jer ima puno samokontrole.

Ako pitaš: Koliko bi jagoda pojeo? – otkriva s koliko bi ljudi bio dok je u vezi s tobom – ako je više od 1, opet, znači da bi te prevario.

Ako pitaš: Uhvatio te farmer da ih kradeš i počne vikati na tebe, što bi mu rekao? – otkriva što bi rekao da ga uhvatiš u prevari.

Vrijeme je za testiranje! Pošalji jednu verziju dečku i vidi što će ti reći.

Pogledajte još:

Profesor dao obećanje učenicima da će im otkazati test samo pod jednim nemogućim uvjetom

Test otkriva tvoj 'red flag': Koje je tvoje ponašanje u vezi problematično?

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

Viralno psihološki test bi li te dečko prevario jagode u polju

Još vijesti