Slika nije pronađena
Muško-ženska prijateljstva stvarno postoje i nekad je bolje imati 'muškog' frenda s kojim možeš podijeliti neke stvari koje sa svojim frendicama možda ne bi mogla.

via GIPHY

Ipak, često se dogodi da jedna strana počne osjećati nešto više od samog prijateljstva. Prepoznaj ove suptilne znakove i saznaj želi li tvoj BFF postati tvoj dečko. Evo što će ga odati...

1. Šalje ti poruke kasno u noći
Da, nijedan dečko neće curi slati poruke tako kasno ako ništa ne želi od nje. Jedino ako je stvarno nešto hitno što mora odmah podijeliti s tobom. Ako ti piše poruke tipa: 'kako si', 'ne mogu zaspati', 'danas si bila zgodna u onoj novoj haljini' i slično, definitivno bi želio da postanete nešto više od frendova.

via GIPHY

2. Ne govori o curama koje mu se sviđaju
Normalno je da sa svojim frendovima dijelimo svoje ljubavne probleme i doživljaje. Nekad ti je stalno govorio sve o curama koje su mu se sviđale, a sad je to odjednom prestalo? Sigurno nešto osjeća prema tebi i zato mu je bed pred tobom spominjati druge cure, a pogotovo govoriti koliko mu se sviđaju.

via GIPHY

3. Sve češće se družite nasamo
I dok ste nekad stalno izlazili s ostatkom vaše ekipe, sad si skužila da ste sve češće samo ti i on. Moguće je da ti se samo čini, a možda mu se sviđaš i samo skuplja hrabrost da ti to kaže. S obzirom na to da se ne želi osramotiti pred frendovima, takvo priznanje radije bi ti rekao nasamo. Priznajemo, ima smisla.

via GIPHY

4. Frendovi ti govore da je zaljubljen u tebe
Ako su čak i ostali frendovi skužili da tvoj BFF osjeća nešto prema tebi, onda najvjerojatnije imaju pravo. Naime, oni vašu situaciju promatraju objektivno i najbolje će skužiti on čemu se radi i je li tvoj frend stvarno zaljubljen u tebe.

via GIPHY

5. Vrijeđa dečke s kojima izlaziš
Njemu je svaki dečko s kojim si hodala ili trenutno izlaziš čudan, frik i nedovoljno dobar za tebe? To samo znači da misli kako bi on bio puno bolji za tebe nego ostali dečki. Stvar je jasna - želi da budete više od prijatelja.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Brutalna istina o dečkima i seksu – 10 najčešćih zabluda u koje moraš prestati vjerovati

Postoje četiri vrste veza i sudbina im je drukčija – saznaj što očekuje vas dvoje

Otkrivamo – pet tajnih taktika zavođenja kojima se koriste svi dečki

prijatelji savjeti ljubav