Slika nije pronađena
Neki ljubavni savjeti uvijek nam dobro dođu, ali ima i onih koji jednostavno NEMAJU smisla. Ovo je 10 bezveznih izjava koje je svaka cura sigurno čula barem jednom.

1. 'Tko jednom prevari opet će.'
Ako netko prevari jednom, teško da će ostati vjeran u vezi s tom istom curom. Ali, to definitivno ne mora biti pravilo pa idući put kad čuješ nešto ovakvo, nemoj se previše obazirati. Cure nažalost imaju loša iskustva s dečkima koji su ih prevarili, pa zato ne vjeruju nijednom. Ako si ti sigurna da te tvoj dečko prevario samo jednom i to je bilo to, vjeruj sebi. Svakome se može dogoditi greška, možda je ovo bila njegova.

via GIPHY2. 'Vjeruj svojoj intuiciji.'
Mi cure poznate smo po tome što imamo takozvano 'šesto čulo' i znamo osjetiti kad se nešto čudno događa. Međutim, naša intuicija ponekad nas može prevariti zbog čega je jako važno da je prepoznamo navrijeme. Nemoj vjerovati u ovu izjavu i obavezno provjeri svoje sumnje da ne bi digla paniku bez razloga.

3. 'Ljubav dolazi kad se najmanje nadaš.'
Uf, definitivno jedna od najgorih stvari koje jedna cura može čuti! Možda je ovo u nekim slučajevima i točno, ali sigurno nije ni lijepo ni ugodno za čuti. Ustalom, tko kaže da uopće moraš tražiti ljubav?! 

via GIPHY4. 'Koliko daješ, toliko i dobivaš.'
Naravno da nas neće voljeti netko prema kome smo bezobrazne ili loše, ali često koliko se god trudile, ne možemo dobiti ono što želimo. U nerijetkim slučajevima razočaraju nas upravo oni prema kojima smo najbolje, najiskrenije i najobzirnije. Sve je relativno, i definitivno ne mora biti da će nam ljubav biti uzvraćena ako se mi dovoljno trudimo oko nje.

5. 'Glumi nezainteresiranost.'
Sigurno ti je barem jednom tvoja najfrendica rekla da pred nekim dečkom glumiš 'ledenu kraljicu', ne javljaš mu se barem dva dana nakon dejta i da mu ni slučajno ne šalješ poruke prva. Ovo bolje ignoriraj jer će u protivnome ostati sama do kraja života. Dečki su ponekad dosta blentavi i ne mogu pročitati ove naše, pa malo čudne, taktike.

6. 'Dečki vole zločeste cure.'
Ovo je malo drugačije verzija izjave 'cure vole zločeste dečke'. Što to uopće znači? Uostalom, svaki dečko želi nešto drugo pa ovaj savjet jednostavno nikako ne drži vodu.

via GIPHY7. 'Nikad mu se ne javljaj prva.'
Pa nećemo valjda čekati dečke da nam se jave prvi? Ako stvarno hoćemo, sumnjamo da će se svi oni javiti. Ima dečkiju kojima javljanje curi nije problem, ali ima i onih koji od svojih frendova čuju identične savjete. Pa tko prvi popusti...

8. 'Svatko zaslužuje drugu priliku.'
Pa... Slažemo se da trebamo opraštati, ali nekad to ne dolazi u obzir. Kad nas netko razočara, teško ćemo to oprostiti i/ili zaboraviti, što bi samo moglo pogoršati naš odnos. Ako vjeruješ da osoba na koju se ljutiš nije iskrena te da će glupost koju je napravila ponoviti vrlo brzo, nemaš o čemu razmišljati - kreni dalje.

9. 'Ljubav uvijek pobjeđuje.'
Ljubav je stvarno divna stvar bez koje se ne može živjeti, time se i mi slažemo. Ono čime se ne slažemo je mišljenje da je ljubav baš uvijek dovoljna, jer nije. I ne pobjeđuje baš uvijek. Uostalom, što to uopće i znači 'ljubav sve pobjeđuje'?!

via GIPHY10. 'Možeš ti naći i boljega.'
Auč, to je bolno, pogotovo ako imaš dečka kojeg jako voliš i s kojim si stvarno sretna. Nije on možda ni najbolji ni najljepši, ali je li to za ljubav uopće toliko važno? Ako ga voliš i ako je dobar tebi, ništa drugo nije bitno.

Foto: Pixabay/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Pssssst! 5 rečenica koje nikada ne bi smjela reći svojoj BFF

Kako reći roditeljima da imaš starijeg dečka? Pripremi se, pozovi ga i...

KVIZ Kreiraj svog idealnog dečka, a mi ćemo ti reći gdje da ga nađeš

ljubav savjeti za cure savjeti

Još vijesti