Slika nije pronađena
Ako sve tvoje frendice već imaju dečke, a ti si u društvu jedina ta koja je još uvijek single, onda znaš kakav je to bed. Naravno da možemo živjeti bez dečka, ali ponekad i nama treba malo ljubavi.

Može se dpgpditi da zbog single života padneš u depresiju ili počneš razmišljati o nekim stvarima o kojima možda ne bi smjela. Evo što si moraš prestati govoriti ako si i dalje solo...

via GIPHY


1. 'Nešto nije u redu sa mnom'
Ovo ti često može pasti na pamet, a ne bi trebalo. Možda razmišljaš o tome zašto nisi u vezi, jesi li upravo TI razlog za to i da možda stvarno nešto nije u redu s tobom. A-a! Nije stvar samo u tebi, potrebna je i druga strana koju ZASAD još uvijek nisi srela. Ništa tragično i ništa zbog čega bi se ti morala uzrujavati.

2. 'Moram se promijeniti'
Možda ti padne na pamet pomisao da se moraš promijeniti, početi šminkati, više uređivati ili ponašati na drugačiji način. To je pogrešno i nema nikakve veze s tim što si single! Ti si savršena ovakva kakva jesi i onaj koji će te voljeti, prihvatit će te baš ovakvu kakva jesi.

via GIPHYTrenutno nemaš dečka, i to je okej. Još si mlada i sve se stigne promijeniti. Uostalom, ko kaže da su tvoje frendice u vezama koje će trajati zauvijek?

3. 'Nikad neću pronaći dečka'
Uuuufm, ovo je toliko daleko od istine da ne želimo ni komentirati. To što nemaš dečka u tinejdžerskim danima ne znači da dečka nećeš pronaći baš nikad, nikad. Neke cure tijekom života imaju više dečki, druge manje, a treće nemaju uopće. To ne znači da se možda baš ti nećeš prva udati ili pronaći princa na bijelom konju. Vjeruj nam, pravu ljubav isplati se čekati!

4. 'Blago curama koje imaju dečke'
Da, možda će ti tvoje frendice govoriti koliko im je lijepo u vezama, koliko vole svoje dečke i kako su oni savšeni, ali to ne mora značiti da je to uistinu tako! Rijetko kad ćeš znati koja je prava istina i sumnjamo da su njihove veze baš toliko savršene. Nikad nemoj razmišljati o dečkima na taj način, ljubomora ti ne treba, a ionako ne znaš jesu li njihove veze super ili ti to samo govore jer se žele pohvaliti.

via GIPHY

5. 'Nemam više vremena'
Strah te da ti je sad zadnji čas za naći dečka? Halo, pa ti si tek počela živjeti i nema potrebe da već sad razmišljaš o dečkima na takav način. Definitivno imaš još puuuuno vremena, sve stigneš i sad je pravo vrijeme da uživaš. Nemoj brinuti o tome jesi li u vezi ili ne, ljubav će ionako doći sama od sebe.

6. 'Nisam dovoljno lijepa/seksi/pametna da nađem dečka'
Totalna neistina i glupost. Ni pamet ni lepota nisu uvjet za pronalaženje dečka, tu ipak postoje neki drugi faktori. S obzirom na to, nemoj razmišljati da bi ti trebala izgledati bolje da pronađeš dečka koji će te voljeti.

via GIPHY


7. 'Svi imaju nekoga osim mene'
Nemaš pojma koliko single cura baš poput tebe ima na svijetu, pa čak i čitaju ovaj tekst. Vjeruj nam - nisi jedina u ovome, mnogo nas single cura je na tvojoj strani i da, sve smo mi jednom razmišljale kao ti sad. Međutim, s vremenom (i godinama!) shvatit ćeš da te tvoj dečko i tvoja veza ne definiraju i ne mijenjaju ono što TI jesi.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Jesi li i ti jedna od njih? 15 najčešćih tipova single cura koje poznajemo

Muke slobodnih cura: 10 glupih rečenica koje nerviraju svaku single curu

4 straha zbog kojih svaka single cura i dalje ostaje single!

Single cure su sretnije od onih u vezi?! Istraživanje je pokazalo nešto što nas je začudilo


savjeti ljubav savjeti za cure