Slika nije pronađena
Preboljeti prekid i krenuti dalje nikad nije lako, pogotovo ako još uvijek nisi sigurna je li prekid bio dobra ideja ili je vaša veza ipak mogla uspjeti.

via GIPHY


Ovo je osam znakova koji pokazuju da je prekid ipak bio dobra ideja, barem za tebe.

1. U vezi si osjećala da ne možeš više biti pokraj dečka
Najgore kad se pored osobe s kojom si u vezi osjećaš kao da ne možeš izdržati, pogotovo ako je to netko s kim si se još donedavno osjećala super. Ako si, barem u jednom periodu veze osjećala da više ne možeš biti pokraj dečka, onda je prekid definitivno bio dobra ideja. Netko s kim smo u vezi trebao bi nas činiti sretnima, a ne jadnima.

2. Željeli ste različite stvari u vašoj vezi
Nikad se niste uspijevali dogovoriti o bilo kakvim stvarima u vašoj vezi?! Onda očito niste željeli iste stvari, a to nije dobro. U ovom slučaju za tebe je stvarno bolje da ste prekinuli.

via GIPHY

3. Nisu ti se sviđali njegovi frendovi
Ne kažemo da ih moraš baš voljeti, ali ako ti se nikako nije sviđalo društvo tvog dečka - definitivno to nije bilo to. Oni su ipak ekipa s kojom bi se ti morala družiti. ako ne zbog drugog razloga, onda barem zbog svog dečka.

4. Osjećala si da to nije to
Naša intuicija može nam mnogo toga reći, pa tako i kad je riječ o ljubavi. Ako si u vezi osjećala da to nije to te da vaša veza više ne funkcionira kako bi trebala, onda je prekid za tebe dobra stvar. Kad nekoga voliš i lijepo ti je s njim - to osjećaš i ne postoje sumnje koje ti govore da bi moglo biti drugačije.

5. I ti si već razmišljala o prekidu
Iako je tvoj dečko taj koji je prekinuo vašu vezu i odlučio da je vrijeme da krenete dalje, i ti si ponekad razmišljala o prekidu? Ako je tvoj odgovor 'da', onda je bolje da je vaša veza završila na ovakav način.

via GIPHY


6. Izgubila si samopouzdanje
Kad su ljudi u lošoj vezi, a pogotovo tinejdžeri, s vremenom dođe do gubitka samopouzdanja. Ako si pred sam kraj veze osjećala da nemaš toliko samopouzdanja koliko si imala prije veze ili na samom početku, očito je da ova veza nije bila za tebe. Nitko, a pogotovo ne dečko, ne bi smio biti razlog za gubitak tvog samopouzdanja zato je dobro što si se takve veze konačno riješila.

7. Često ste se svađali
Malo svađe u vezi sasvim je okej, ali ne kad se to počne događati prečesto. Ako si u vezi počela primjećivati da se sve češće svađate, i to zbog totalno glupih razloga, očito je da vam nije išlo. Dobro je izaći iz takve toksične veze zato budi sretna što si se izvukla na vrijeme.

8. Sad se osjećaš sretnije
Ovo je najveći znak koji ti pokazuje da je prekid veze ipak bio dobra ideja. Ako si s vremenom skužila da je prekid bio nešto što se moralo dogoditi i sad se osjećaš sretnije, onda je sve jasno - prekid je za tebe bio dobra stvar!

via GIPHY


Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL Stalkanje simpe na društvenim mrežama – kako to rade cure, a kako dečki?

OMG Stvari koje svi dečki rade na društvenim mrežama, a curama su totalni turn off

Kako preživjeti prekid? 12 stvari koje moraš znati kad prekineš dugu vezu

savjeti ljubav Prekid

Još vijesti