Slika nije pronađena

U vezi ste, ali bojiš se da to neće još dugo potrajati?! Ovo je deset znakova po kojima ćeš odmah skužiti ima li veza između tebe i tvog dečka budućnosti ili ste osuđeni na propast...

1. Osjećaš da to nije to
Već si neko vrijeme s njim, ali posljednjih dana osjećaš da tvoja veza više nije kakva je nekad bila? Ti si se promijenila, on se promijenio, sve se promijenilo. Ako u sebi duboko znaš da on nije pravi dečko za tebe, radije prekini s njim i kreni dalje.

via GIPHY2. On se dopisuje s drugim curama
Svako dopisivanje s drugim curama, još gore nalaženje, nije u redu prema tebi kao njegovoj curi. Tvoj dečko trebao bi biti svjestan da te takve stvari mogu jako povrijediti, ali i narušiti povjerenje koje imaš u njega. Obavezno mu reci nek prestane s tim ili je vrijeme da mu kažeš BYE BYE.

via GIPHY


3. Nije te još upoznao s roditeljima (ni ti njega!)
Upoznavanje s roditeljima uvijek je ozbiljna stvar koja se nikada ne radi na početku veze. Međutim, ako ste ti i tvoj dečko u vezi već nekoliko godina, a ti još uvijek nemaš pojma kako izgledaju njegovi starci - ne sluti na dobro.

via GIPHY


4. Stalno se svađate...
Svaki ljubavni par se ponekad posvađa, i to je sasvim okej. Ali ako se svaki vaš dan svodi na konstatno vikanje, svađanje i prepiranje, to definitivno nije normalno.

via GIPHY


5. ...Ili se uopće ne svađate
Veza u kojoj nema NIMALO svađe - nije normalna veza. Naravno da tu ne mislimo da je normalno da se cura i dečko stalno svađaju, ali gdje ima svađe, ima i osjećaja. U situaciji kad tebi ili njemu postane svejedno - tada je vrijeme za rastanak.

via GIPHY


6. Nisi ljubomorna na cure oko njega
Oko njega su se počele 'motati' cure iz susjednog razreda, ali tebi je baš svejedno?! Ako ne osjećaš nikakvu ljubomoru, najvjerojatnije tvoji osjećaji nisu toliko snažni kao što su bili prije.

via GIPHY


7. Druge obaveze su ti važnije od njega
Prije si svaki slobodni trenutak provodila s njim, a sad ti je mnogo draže otići s frendicama u kino? To je jasan pokazatelj da nešto nije okej s vašim odnosom.

via GIPHY


8. Počeo je izlaziti s društvom
Vikende tvoj dečko više ne provodi s tobom u kinu nego s frendovima u klubu. Naravno da se smije družiti sa svojim prijateljima, ali morao bi imati vremena i za tebe. Ako je počeo izlaziti svaki vikend, a tebe ni ne pita želiš li s njim, očito je da i on svoje vrijeme radije provodi s drugima. To je itekako jasan jznak da je vašoj vezi došao kraj.

via GIPHY9. Ne vjeruješ mu kao prije
Veza bez iskrenosti i povjerenja nema nikakve budućnosti. U slučaju da svojem dečku ne možeš više vjerovati, redovito ga provjeravaš i misliš da ti nešto skriva, radije odustani od njega.

via GIPHY


10. Sve ti više nedostaje biti single

I dok si prije uživala u vezi, u zadnje vrijeme sve više razmišljaš o tome kako ti je lijepo bilo kad si bila single. Ne trebamo biti vidovnjaci da bismo skužili da ti u vezi baš i nije toliko dobro.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

KVIZ: Prekid ili ljubav zauvijek – saznaj kakva budućnost čeka vašu vezu

3 glavna razloga zašto ljudi prekidaju - prepoznaješ li se?

veza ljubav Prekid

Još vijesti