Slika nije pronađena

Možda si sretna jer si napokon u vezi, ali ponekad je stvarno bolje biti solo. Ponekad daš priliku nekom dečku koji je 'samo drag', ali zapravo te ne privlači. Ponekad ne želiš biti sama pa si s nekim bez veze. A postoje i veze u kojima nema kraja sreći i u kojima sve štima.

Ponekad je stvarno teško razmisliti o vezi i osjećajima, ali zato smo mi tu da pomognemo. Pred tobom su pitanja na koja bi bilo dobro odgovoriti iskreno. Ako su tvoji odgovori većinom 'DA' onda si mirna.

Ako pak imaš dosta odgovora 'NE' ne znači da trebate prekinuti nego da trebate poraditi na svojoj vezi.

1. Uživate li u tišini? - znaš ono kad ostanete sami u sobi ili u kafiću pa odjednom nastane tišina. Je li vam ugodno ili se osjećaš koma jer ne znaš o čemu bi pričali i teško ti je smisliti neku temu?


2. Nemaš problema s njim i društvenim mrežama? - poludiš svaki put kad mu netko nešto lajka ili te živciraju njegovi statusi ili poludiš na činjenicu da ne želi staviti vašu fotku za profilnu? Ili si totalno flegma i znaš da društvene mreže nisu odraz stvarnog života?


3. Veza ti nije na prvom mjestu? - iako se volite i uživate u svakom trenutku koji provedete skupa svjesni ste da uz vašu ljubav postoje i obitelj i prijatelji i škola.


4. Znaš njegovu šifru, ali mu nikad ne kopaš po mobitelu? - rekao ti je šifru ili si je slučajno vidjela, imaš li potrebu njuškati ili vjeruješ svom dečku?5. Poštuješ njegove prijatelje i obitelj?
- možda ti nisu baš svi najdraži na svijetu, ali poštuješ li većinu njemu važnih osoba?6. Ne brineš se što radi kad nije s tobom?
- paničariš li svaki put kad ide s dečkima van ili na cugu ili si jednostavno cool jer znaš da te tvoj dečko voli?


7. Ne brineš se kad ti ne odgovori odmah na poruku? - digneš li odmah paniku i zoveš ga ili si totalno chill jer znaš da sigurno radi nešto drugo i da će se javiti kad će moći?


8. Pomirite se uvijek nakon svađe? - možda prođe par sati ili dana, ali znaš da će svađe uvijek završiti pusom?


Foto: Unsplash/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Drama nakon prekida - sedam razloga zašto mu/joj se stalno vraćaš

Bez ljubavi nema ni života: Znanstvenici otkrili kako i zašto nastaje ljubav

Najgore vrste poljupca – ovakve puse ne želimo primiti

veza pitanja sretna veza

Još vijesti