Slika nije pronađena

Iako su mnoga istraživanja dosad potvrdila da su ljubavni parovi sretniji kad svoju vezu ne objavljuju na društvenim mrežama, ima i onih parova koji svaku fotku, događaj ili putovanje obavezno moraju podijeliti na svojim profilima.

Ali, kako znati što njihove fotke govore o njihovoj vezi i problemima koje imaju?

via GIPHY


Kako donosi Betches, parovi samo na društvenim mrežama izgledaju savršeno. U stvarnom životu njihova je veza isto veza s problemima. Pa tako par koji objavljuje fotku svoje bolje (ili gore) polovice na društvenoj mreži kad gleda od kamere, zapravo je u čudnoj i neiskrenoj vezi. Naime, jedna osoba u ovoj vezi osjeća mnogo više nego druga, a to ni nije toliko teško skužiti iz ove fotke. (Ovdje uzimamo u obzir da fotka nije namjerno ovako namještena, onda su u pitanju samo dobri materijali za modele).

via GIPHY


Drugu grupu ljubavnih parova čine oni koji samo objavljuju screenshotove vlastitih razgovora, odnosno poruka koje šalju jedno drugome. Što je tu toliko loše? Pa ovo je očito ozbiljan alarm da s njihovom vezom nešto ne štima, pogotovo ako se ovakvi screenshotovi ponavljaju svako malo. Ovom paru ljubav očito nije toliko važna koliko im je važno s njom se okolo hvaliti i pobrinuti se da baš svi na društvenim mrežama znaju da su u vezi. Još je čudnija situacija ako ove screenshotove objavljuje samo jedna osoba iz veze - onda je stvar jasna.

via GIPHY


Ima i onih parova koji objavljuju hrpu fotki s putovanja na kojem su bili. Naravno da žele da im ostane uspomena na zajedničko putovanje i avanturu, ali moraju li baš SVE fotke biti objavljene na društvenim mrežama i svim mogućim profilima koje posjeduju?

Ako spomenute 'cmoljave' fotke objavljuje samo cura ili dečko, a ne njih oboje, izgleda da ta veza nije iskrena, piše Betches. Onaj tko objavljuje fotke sebe i osobe s kojom je u vezi ima mnogo ozbiljnije namjere od onoga tko ne dijeli takve stvari, barem u teoriji.

via GIPHY


Postoje li još koji razlozi zašto ljubavni parovi imaju naviku stalno objavljivati zajedničke fotke na društvenim mrežama? Kako donosi Pink news, čak je i znanost potvrdila koji su još razlozi za plasiranje osobnih fotografija parova na fejs ili instagram. Jedan od razloga je osjećaj prihvaćenosti od okoline, pogotovo ako te fotke objavljuje netko tko nema puno iskustva u ljubavi i ozbiljnim vezama. Ti se ljudi navodno osjećaju sigurnije i prihvaćenije ako objavljuju fotke od svojeg dečka ili svoje cure.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Totalni fail u stvarnosti – osam najgorih savjeta o dejtanju iz naših omiljenih serija

OMG Jesi li se pronašla? Osam simpatija koje svaka cura ima u osnovnoj i srednjoj školi

Ma kakva tuga?! Ovo je 12 filmova koje uvijek moraš pogledati nakon prekida veze

ljubav zanimljivosti savjeti

Još vijesti