Slika nije pronađena

Neka Valentinovo 2019. godine bude Valentinovo za pamćenje! Uz pomoć ovih prijedloga poklona zasigurno će to i biti jer ne samo da su super slatki, nego su i personalizirani, jeftini i originalni.

Uz malo truda oduševit ćete svoju simpu ili bolju polovicu jer će se osjećati kao najposebnija osoba na planeti. Sjetite se, namjera je uvijek najvažnija i nitko vam neće zamjerati ako poklon nije savršen jer na Valentinovo su samo važni osjećaji koje se trudimo iskazati na različite načine. Donosimo ti šest prijedloga za to kako uljepšati svom dečku ili curi taj najromantičniji dan u godini:

1. Ispecite nešto slatko!

Uvijek možete napraviti mini tortu tako da ispečete palačinke uz pomoć kalupa (u obliku srca, naravno) i slažete ih jednu na drugu sa slojem najdražeg namaza između svake palačinke. I tako sve dok vam ih ne ponestane.


Isto tako, možete se poslužiti rastopljenom čokoladom kako bi ispisivali riječi ili 'crtali' simbole na papiru za pečenje. Nakon što se ohladi možete ih staviti na svježe ispečene muffine.


2. Pustite mašti na volju i bacite se na fotkanje i/ili razvijanje slika!

Postoje različiti načini na koje možete iskoristiti vaše zajedničke fotke, a i mnogobrojne ideje za fotke koje tek možete uslikati. Primjerice, možete se poslužiti jednim većim okvirom za slike i unutra posložiti vašu priču u fotkama, a možete ih posložiti i u svojevrsnu knjigu tako da uzmete više listova papira koje povežete s jedne strane, a unutra na svaku stranicu nalijepite fotku i napišete rukom priču, primjerice, kako ste se upoznali. Još ako ste nadareni za rimu, onda možete i pjesmicu napisati na prvu ili zadnju stranu. Međutim, ako još nemate dovoljno zajedničkih fotki, možete izaći van i fotkati vaša najdraža mjesta (to je posebno cool jer baš nitko osim vas neće znati što predstavljaju te fotke) ili bilo što što vam može pomoći u tome da složite neku priču koja će za vas imati smisla i neko značenje.Također, mogli biste fotkati selfije i složiti kolaž uz poruke poput: 'Ovo sam ja dok ujutro perem zube i mislim na tebe', ili: 'Ovo ja pod velikim odmorom tražim tebe na hodniku', ili: 'Tu sam gladan/a sam i maštam o onoj pizzi koju smo podijelili neki dan'.

3. Složite playlistu, ali ne bilo kakvu!

Složite mu/joj playlistu na YouTube-u koja će ih uvijek podsjećati na vas. Ako želite biti malo old school onda uvijek možete snimiti cd i kao cover staviti vašu fotku i napisati zašto ste odabrali baš te pjesme za svog dragog/u. Samo oprezno, neka pjesme budu vesele – ne želite da se netko rastuži dok sluša playlistu od svoje bolje polovice.


4. Snimite zabavni video koji će vašem dragom ili dragoj uveseljavati tmurne dane!

Mogli biste snimiti video priču. Šetati gradom, obilaziti 'vaša' mjesta i govoriti mu/joj zašto su vam ta mjesta draga i kako će vas ona uvijek podsjećati na njega/nju. Možete biti i skroz originalni i maštoviti pa izmisliti neku novu priču. Kod kuće snimiti poruku za njega/nju i nabrojati razloge zašto ih volite. Također, možete se i snimati dok pečete one palačinke, to bi moglo biti zabavno. Čak i fotke možete pretvoriti u video s njegovom/inom najdražom pjesmom u pozadini i lijepom porukom na kraju. Mogućnosti su zaista neograničene.


5. Slatkiši uz slatke poruke pune značenja!

Ključ je u teglicama, kutijicama, jednoj velikoj kutiji, što god možete nabaviti. Onda to napunite sa slatkišima i neograničenim brojem slatkih poruka. Tako on/a svaki dan mogu uz omiljeni slatkiš pročitati jednu poruku kojom ćete ih podsjetiti zašto su savršeni i koliko vam znače. I tako sve do idućeg Valentinova. Mogli biste im i na svim jezicima svijeta ispisati riječi 'Volim te' - tako će imati priliku i nešto naučiti.


6. Isplaniraj movie night!

Ovo je odlična ideja za one koji žele iskoristiti Valentinovo kako bi pozvali svoju simpu na dejt. Pripremite sve što vam treba za gledanje filmova u jednu kutiju, to su kokice, nešto slatko, neko piće, a dobro dođe i ljubavna porukica. Nemojte zaboraviti na filmove. I to im dajte dan ranije ili na samo Valentinovo uz pitanje na vrhu: 'Hoćeš li provesti Valentinovo sa mnom?'.Foto: Pinterest/ Unsplash/ Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

Solo si, a Valentinovo je pred vratima? Donosimo osam razloga zašto je to skroz cool!

'Znaš li kako se mi ponašamo na Valentinovo? Normalno!'

Solo si i hejtaš sve, u sretnoj si vezi ili ti je fkt svejedno? Apsolutni vodič kako preživjeti Valentinovo

ljubav originalni pokloni pokloni valentinovo savjeti za nju za njega

Još vijesti