Slika nije pronađena

Kada je riječ o privlačenju muškaraca i prepoznavanju toga kad mu se sviđaš, postoje mnoge stvari koje djevojke često uzimaju zdravo za gotovo u pogledu toga koje osobine muškarci smatraju najatraktivnijima.

U većini slučajeva jednostavno pretpostavljamo da dečki primjećuju samo grudi i stražnjice. Međutim, to svakako nije sve što primjećuju. Bez obzira vjerujete li ili ne, dečki primjećuju mnogo više od očitih fizičkih značajki.


Ovih 11 osobina dečki primjećuju prilikom odlučivanja o tome sviđa li mu se neka cura ili mu nije privlačna:

1. Vašu osobnost
Čak i najseksipilnija Megan Fox neće imati mnogo uspjeha u dejtanju ako je njezina osobnost isprazna, okrutna ili na neki drugi način loša. Premda će im možda trebati više vremena da primijete lošu osobnost oni ju na kraju uvijek primijete. I ona često čini razliku između toga hoće li nastaviti izlaziti s tom osobom ili ipak ne.

2. Vaše nokte
Većinu vremena povezujete nail art s modnim izborima koji su više namijenjeni tome da impresionirate sebe ili druge žene. Međutim, i dečki primjećuju kad su vam nokti sređeni i uredni. Nokti su dobar pokazatelj brine li djevojka doista o sebi ili ne.

3. Vašu financijsku situaciju
Ovo možda nije politički najkorektnija stvar, ali dečki primjećuju kod cura i to ako imaju puno novaca. Skloniji su tome da radije izlaze s onima koje su imućnije. Za to postoji dobar razlog. Iako postoje neki tipovi koji su potpuno u redu s davanjem novca djevojkama, većina muškaraca žele biti sigurni da niste s njima samo zbog novaca.


4. Koliko ste sretne
Nitko ne voli durilice, pogotovo ne tip koji traži ljubav. Ako izgledaš mrzovoljno, ljutito ili sumnjivo, dečki neće htjeti biti oko tebe.

5. Vaše samopoštovanje
Znaš ono kako možeš skužiti da je tip s Ferrarijem, koji se neprestano hvali lovom, zapravo nesiguran do bola? Da, isto to mogu skužiti i dečki kod cura.

6. Vaš osjećaj za stil

Ljudi često misle da je moda nešto što samo djevojke primjećuju, ali zapravo nije. To je nešto što i dečki primjećuju kod žena. Za neke dečke, način na koji se cura odijeva može biti glavni čimbenik u tome žele li razgovarati s njom ili ne.


via GIPHY


7. Koliko je vaš društveni život aktivan

Baš kao što djevojke vole izlaziti s nekim tko ima mnogo prijatelja i aktivan život, dečki žele upoznati djevojku koja je također voljena u društvu. To ne znači da trebate biti miss simpatičnosti, ali to znači da trebate imati život ako želite osvojiti dečka.


8. Koliko zdravog razuma imate

Ako čovjek želi s nekim biti u dugoročnoj vezi, htjet će djevojku koja ima zdrav razum i sposobna je upravljati vlastitim životom. Djevojka koja zapravo ne može misliti vlastitom glavom, a da ne napravi strašne pogreške u prosudbi, nije seksi - barem ne ako tražite ozbiljnu vezu.

9. Vaš osmijeh i smijeh

Obje stvari dečki vole vidjeti i čuti, a njihova odsutnost je jednako vidljivo. Postoji razlog zašto djevojke koje se cijelo vrijeme smiju imaju veću šansu osvojiti najviše muškaraca.


10. Vaš miris
Većina dečki malo poludi zbog načina na koji djevojka miriši – zahvaljujući parfemu ili bilo čemu drugome. Ako imate poseban miris, to će sigurno primijetiti i to je dobra stvar, jer to je jedno od prvih osjetila koje pokreće pamćenje.

11. Koliko ste otvorene za ljubav
Dečki odmah kod žena primjećuju ako su neprijateljski nastrojene prema njima. S druge strane, ako ste vrlo otvorene za nalaženje novog dečka, oni će biti spremni razgovarati s vama.

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Riješi se stresa tijekom dopkanja sa simpom – sjeti se ovih stvari svaki put kada počneš paničariti

Kako znati da nekoga fakat volite? Ovih 10 znakova reći će vam radi li se o pravoj ljubavi ili ne

Aplikacije za dejtanje imaju jednu fatalnu grešku! Otkrij što ti NE treba da bi bila sretna u ljubavi

osobine 11 stvari ljubav primjećuju cure Karakteristike savjeti