Slika nije pronađena

Ovo su najčešće greške koje se događaju dečkima kada im u oko padne neka cura i požele ju osvojiti svojim šarmom. Nekada mogu doživjeti neuspjeh samo zbog neke ovakve gluposti. Zato pažljivo čitajte i prestanite raditi ove stvari.

Nekim dečkima nije ni najmanji problem prići i uletjeti curi koja im se svidjela, ali nekima to budi traumatična iskustva koja su možda ranije doživjeli – pogotovo ako su se često susretali s odbijanjima. Zašto se to događa i kako ostaviti što bolji dojam? Naravno, teško je reći neku formulu za uspjeh jer svi smo drugačiji, i dok će jedna osoba pasti na određeni ulet, druga će misliti da si skroz jadan. Pa ipak, mogu se izdvojiti neka pravila koja su gotovo pa uvijek primjenjiva. Ove stvari, dragi dečko, nikako ne radite kada prilazite curi koja vam se sviđa, ako si želite što više povećati šanse da ju osvojite.

1.Prilaziš s pogrešne strane

Zvuči glupo i banalno, ali ako malo razmisliš, shvatit ćeš da ima smisla. Ako priđeš nekome tko ti je zapeo za oko tako da dolaziš osobi od iza leđa, to nije najbolji pristup. Jedna od stvari koju nitko ne voli je kada mu se nepoznate osobe prikradaju s leđa. Da budeš siguran da ste na istoj valnoj duljini, prije nego joj priđeš, uspostavi kontakt očima, nasmij se, ako uzvrati, imaš zeleno svjetlo.2.Imaš skroz krivi tajming

Ima situacija kada je skroz pogrešno vrijeme za prići nekome: kada žuri jer kasni u školu, kada trči da uhvati tramvaj ili bus, kada priča na mob ili kada ponavlja gradivo. U takvim situacijama, vrlo je vjerojatno da ti ni najbolji ulet neće uspjeti jer to su situacije kada nitko ne želi da ga nepoznate osobe zaustavljaju.

3.Nemaš samopouzdanja

Čak i ako nemaš samopouzdanja, moraš se prikazati kao da prštiš od njega. Nedostatak samopouzdanja neće pomoći da ikoga osvojiš. Češće će nekoga više privući oni koji su sigurni u sebe. A kako izgledati samopouzdanije nego što jesi? Ispravi držanje, izvadi ruke iz džepova, pričaj polako da smanjiš mogućnost da ti se jezik zaplete i da ne zamuckuješ. Tih nekoliko stvari već može pomoći više nego što misliš. Cure mogu vidjeti kada si nervozan i to nije nešto s čime će većina ostati impresionirana.4.Previše se trudiš da pratiš pravila

Iako je dobro držati se nekih pravila, to ne znači da ih se moraš držati kao da ti život ovisi o tome. 'Hej, kako se zoveš' ili 'hej, izgledaš wow' ili 'hej, imaš malo vremena' su rečenice koje je svatko čuo već milijun puta i vjerojatno neće na njih više ni reagirati. Nitko ne kaže da moraš iskoristiti ili smisliti neki ultra kreativni ulet, ali iskoristi situaciju u kojoj se nalazite ili okolinu za početak razgovora, nešto usputno i lagano. U redu je potruditi se, ali čak i previše truda odbija.

5.Nemoj se baciti u zavođenje odmah prve sekunde

Ako priđeš djevojci s nekim zavodničkim uletom ili nekom sličnom forom, postoji dobra šansa da će misliti da si još samo jedan idiot i neće ti ni dati šansu. Priđi joj na što više prijateljski način, a ako pristane razgovarati s tobom, to je već za početak dobar znak da imaš neke šanse. Sve što trebaš uspjeti napraviti je pokazati joj da nisi još jedan manijak.


Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Pressmaster

M.T.

Pogledajte još:

Trebaš li blokirati bivšu/bivšeg na društvenim mrežama nakon prekida? U nekim situacijama je to skroz u redu

Nažalost, nije sve uvijek savršeno: Poruke koje pokazuju da ipak nije toliko zagrijan za tebe

Koliko pažnje je previše pažnje? Ako ti dečko radi ove stvari – to je znak da je previše opsjednut tobom

ljubav Odnosi osvajanje prilaženje

Još vijesti