Slika nije pronađena
Iako su cure poznate po nerviranju i raznim brigama oko ljubavne veze, izgleda da ni dečki nisu ništa bolji. Evo koje stvari dečke najviše brinu u vezi, a za koje im je baš svejedno.

Ovih sedam stvari im zadaju glavobolje...


1. Brine ih da nisu više zanimljivi

Ovo je jedna od stvari koje ih najviše brinu. Mogu biti i u sretnoj vezi, ali se svejedno s vremena na vrijeme zabrinuti oko toga jesu li nam još uvijek dovoljno zanimljivi i 'napeti'.

2. Što ako ponestane tema za razgovor?

Da, velik broj dečkiju brine da će u vezi, prije ili kasnije, ostati bez tema za razgovor. Dečkima je komuniciranje nešto teže nego curama pa je sasvim normalno da ih s vremena na vrijeme brine o čemu razgovarati. Nama curama to je ipak lakše – mi razgovaramo stalno, uvijek i svugdje, a tema za razgovor nikad nam ne ponestane.

via GIPHY


3. Kako izabrati savršen dar za curu?

Možda misliš da tvom dečku nije previše stalo oko toga što će ti pokloniti za Valentinovo ili ročkas, ali to nije točno. Dečki se stvarno stresiraju kako svojoj curi pronaći savršen dar, a s obzirom na to što smo toliko zahtjevne – nije im lako.

4. Hoće li se svidjeti tvojim starcima?

Ooooo da, dečke itekako brine hoće li se svidjeti našim roditeljima. Njima je pristanak naših staraca jako bitan, pogotovo ako i sami traže potvrdu od svojih doma.


5. Stresiraju se oko vlastitog izgleda

Nismo samo mi cure te koje brinemo oko toga kako izgledamo i kakav dojam ostavljamo na ekipu oko nas, ista je stvar i s dečkima (barem većinom). I oni vole lijepo izgledati.

via GIPHY


6. Brinu o budućnosti

Što ih čeka na faksu, hoće li proći s peticom ili hoće li vaša veza potrajati – sve su to stvari koje dečke muče oko teme budućnosti. Brine ih hoće li uspjeti u životu, baš kao i nas cure.

7. Boje se uspoređivanja s drugim dečkima

I kod dečkiju se javlja nesigurnost pa nije ni čudno zašto se toliko boje uspoređivanja s drugim dečkima, pogotovo ako si ti ta koja rade usporedbu.

Za ove tri stvari im je totalno svejedno...

1. Nije ih briga nosiš li make up

Pudeer, rumenilo, bronzer, maskara – njima tvoja šminka ne znači baš ništa i nije ih briga jesi li prije dejta zaboravila staviti make up. Vjeruj nam, pola dečkiju neće ni skužiti da nisi našminkana, a drugu polovicu koja skuži jednostavno neće biti briga.


via GIPHY


2. Svejedno im je kamo idete na dejt

Dečki nisu zahtjevni pa mu nije od neke važnosti kamo idete na spoj. Njemu je najvažnije da se dobro zabavite i da svoje vrijeme provede s tobom. Kako kjut!

3. Nije ih briga tko prvi kaže 'volim te'

Iako se mi cure dosta zamaramo s tim, dečkima stvarno nije važno tko prvi u vezi kaže 'volim te'. To ne znači da im te riječi ništa ne znače, ali o njima ipak ne razmišljaju previše.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Zašto dečki varaju? Šest najčešćih razloga zbog kojih (p)ostaju nevjerni

Napokon istina - koliko je dečkima zaista bitan izgled kod cura?

Samo za cure - stvari koje vam dečki nikad neće oprostiti

savjeti ljubav Dečki

Još vijesti