Slika nije pronađena

Kad te povrijedi osoba koju voliš, može ti se činiti kako se cijeli svijet raspada tebi pred očima. Osim što ti može slomiti srce, prevara ti može zeznuti sve veze koje će tek doći. Ali, što ako tvoj dečko ili tvoja cura od tebe traži oprost I moli te za drugu šansu?

To je možda jedno od najtežih pitanja – oprostiti prevaru ili ipak ne? Kako donosi Daily Mail, čak je I znanost povrdila koja si pitanja obavezno moraš postaviti prije nego odlučiš oprostiti prevaru I pokušati ponovno s osobom koja je izdala tvoje povjerenje.


1. Je li varao/la i u prošlim vezama?
Ako je tvoj odgovor 'da', to znači da osoba s kojom si u vezi ima naviku varati, bez obzira na to s kim bio/bila u vezi. Definitivno loš znak po kojem možeš skužiti da će varanja biti i dalje, ako mu/joj odlučiš oprostiti.

via GIPHY


2. Zašto je došlo do prevare?
Mnogo će ti reći i sam razlog zbog koje je došlo do varanja u vezi. Ako se to dogodilo zbog nekog nebitnog razloga, vaše svađe ili nečeg tome slično, možda bi toj osobi mogao/la dati drugu šansu.

3. Misliš li da bi opet moglo doći do varanja?
Ako više ne vjeruješ osobi koja te prevarila i misliš da bi se to moglo ponoviti, stvarno nema rzaloga zašto bi došlo do mirenja i ponovne veze. Bez povjerenja veza vam ionako neće uspjeti, pa nema potrebe započinjati ništa novoga. Ako si siguran/na da njemu ili njoj možeš vjerovati, pokušajte ponovno. U tom slučaju stvarno nemaš što izgubiti.

via GIPHY


4. Kako vam je bilo u vezi kad te prevario/la?
Je li bilo sve okej ili ste u vezi imali nekih problema koje ste sad riješili? Tvoj odgovor mnogo ovisi o tome možeš li dati drugu šansu osobi koja te prevarila ili ćeš ipak krenuti dalje.

5. Je li osobi koja te prevarila iskreno žao zbog toga?
Mislimo da ovo ne moramo ni dodatno objašnjavati, ako on ili ona ne žali zbog prevare, to znači da će istu vjerojatno vrlo brzo ponoviti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Zašto dečki varaju? Šest najčešćih razloga zbog kojih (p)ostaju nevjerni

STOP Pripazi, dečki ovog oblika lica su skloniji varanju!

I cure varaju – pet najčešćih razloga zbog kojih i dobre cure postaju zločeste

ljubav savjeti veze

Još vijesti