Slika nije pronađena

Kada smo za nekim ludi, najčešće ne vidimo ili zanemarujemo njegove mane i nedostatke. U stanju zaljubljenosti skloni smo 'progledati kroz prste' čak i onda kada druga osoba ne zaslužuje tako nešto.

U idealnom svijetu naša simpatija uzvratila bi nam osjećaje i ponašala se prema nama jednako kao i mi prema njoj – no ovaj svijet je daleko od savršenog.

Kako ne bi završila slomljenog srca, dobro je poznavati znakove po kojima možeš prepoznati osoba koja 'igra prljavo'. Evo kako ćeš skužiti je li tvoja simpa 'igrač':


*Kaže 'da ne voli definicije'

Razgovarali ste o vašem odnosu, a onda ti je on rekao da ne želi vezu jer 'ne voli definicije'? Istina je da mu očito nije dovoljno stalo da bude s tobom u vezi, ali s ovakvim izgovorom si ostavlja prostor za 'švrljanje'. Ako ti i saznaš za to, nemaš mu pravo prigovoriti jer 'on ne voli definicije' – sjećaš se?


*Skriva vašu vezu

Kužimo da neki ne žele svojim roditeljima ili prijateljima priznati da su u vezi, ali ako nam je stalo do nekoga, sigurno ćemo se s vremenom opustiti i poželjeti cijelom svijetu priznati koliko smo zaljubljeni. Ako tvoja simpa neprestano skriva vašu vezu, može je to zato što i dalje želi neometano flertati s drugim djevojkama.

*Nikada ti ne lajka fotke

Ako si primijetila da ti, nakon što objaviš fotku, u inbox odmah šalje komplimente poput 'super izgledaš' ili 'kako si lijepa', ali nikada ne želi lajkati, to može biti pokazatelj da zapravo skriva prisnost s tobom.



*Ima profil na Tinderu

...kojeg naravno 'nikada ne koristi'? Da, da – svi to kažu. Čemu aplikacija i profil ako ju ne koristiš?


*Skriva mobitel dok tipka po njemu

Naravno da trebaš poštovati njegovu privatnost i ne navirivati mu se na ekran, ali ako tvoja simpa pretjerano skriva mobitel dok tipka po njemu, nešto je sumnjivo.


*Kada ste zajedno, stalno visi na mobu, ali kada niste, treba mu cijela vječnost da odgovori

Slažemo se da na mobitelu ne treba neprestano visiti i nije problem ako ti netko ne odgovori na poruku iste sekunde kada ju pošalješ, ali čudno je da osobi, koja je inače 24 sata na dan na mobitelu, odjednom treba 4 sata da odgovori na jednu poruku?


Foto: Shutterstock
I.N.

Pročitajte još:

Razotkrij ga: 7 znakova da je i tvoja simpatija zaljubljena u tebe

Stvari kojih se dečki boje više od djevojaka

Zabranjeno voće: stvari koje ne bi trebala raditi ako je tvoja simpatija zauzeta

simpatija znakovi

Još vijesti