Slika nije pronađena
Bez obzira koliko ti se dečko sviđao, postoje neke teme koje je bolje izbjegavati u počecima svake veze.

Curke vole jako puno analizirati i razmišljati o budućnosti, pogotovo u vezama. Nekad se veza ne mora razvijati onako kako bi cura htjela, a postoje neke stvari na koje se ježi svaki dečko. Razgovaranje o dalekoj budućnosti je jedno od njih. Bez obzira koliko ti se dečko sviđao, postoje teme koje ne smiješ spominjati na početku veze, inače ćeš ga uplašiti.

Planovi za daleku budućnost
Normalno je da svaka djevojka ima planove za bližu budućnost, ali kupiti kartu za koncert koji će biti za 6 mjeseci bi mogao uplašiti pojedine dečke. A da ne govorimo o pričama o braku, djeci i sličnome. Poslušaj savjet iz serije Kako sam upoznao vašu majku i nemoj planirati duže od vremena koliko ste zajedno.

Pokloni za svaku prigodu
Neki se parovi vole često darivati: rođendani, godišnjice, Valentinovo, Božić, a neki čak kupuju poklone iz nepoznatih razloga. Nema potrebe za tolikim darivanjem, pogotovo ubrzo nakon što ste prohodali. Pitaj dečka želi li slaviti godišnjicu ili bilo koju drugu prigodu, a onda tek razmišljaj o poklonima.

Upoznavanje s roditeljima
Poznato je da roditelji vole znati s kim njihova curica hoda. Međutim, nemoj forsirati upoznavanje ako on to ne želi. Najbolje je pričekati dok oboje budete spremni. Roditeljima objasni da ćeš ih upoznati kada bude pravo vrijeme za to.

Frendice znaju baš sve!
Normalno je da ćeš svojim frendicama ispričati baš sve o svom novom dečku. Ali, kada dođe vrijeme upoznavanja, napomeni im da drže jezik za zubima. Dečko ne mora znati da su frendice upućene u baš sve vaše tajne. 

Non-stop na mobitelu
Zaljubljene cure znaju ponekad biti naporne. Curke mogu više puta dnevno zivkati frendice i čavrljati, ali to pravilo ne primjenjuj na dečka. Ako mu šalješ poruke svakih 5 minuta i zivkaš ga, mogao bi pomisliti da si naporna i ljubomorna cura. Možda baš u tom trenutku nije mogao odgovoriti na poruku jer je bio zauzet. Nemoj ga opsjedati jer dečki ne vole biti pod pritiskom.

I.Č./Izvor: Allwomenstalk.com
foto: Shutterstock

...Pročitajte još:

Eksperiment: što kad vam dečko udijeli kompliment?

stvari uplašiti svakog dečka naporna cura upoznavanje s roditeljima izbjegavati

Još vijesti