Slika nije pronađena

Najteže je zavesti dečka koji ti se sviđa, zar ne? Krivo. Najteže je osvojiti njegove prijatelje! Težak zadatak je pred tobom. Moraš ih uvjeriti da nisi oštrokondža koja će im oteti frenda i odvojiti ga od ostatka ekipe... Ali kako?

Za početak, bilo bi zaista odlično kada ti ne bi bila oštrokondža koja će im oteti frenda. Nijedna cura neće reći za sebe da je takva, jer nijedna cura to ne radi svjesno. Nijedna cura ne želi biti 'ona koja je sve upropastila'. Ali često se zna dogoditi da s nekim sitnicama koje cure rade, završe upravo kao 'ona'.



Možda ti ne možemo točno reći što moraš raditi kako bi se svidjela njegovim frendovima, možemo ti reći što nikako ne smiješ raditi!

1. Nemoj ga tjerati da te stavlja na prvo mjesto

Nemoj ovo krivo shvatiti. Sasvim je okej da si ti svojem dečku na prvom mjestu, daleko od toga. To je nešto najbolje što može biti. Ali samo probaj zamisliti da on tebe tjera da zaboraviš na sve svoje frendice i da se uvijek i stalno družiš samo s njime. To definitivno nije nešto što bi bilo koja cura trebala tolerirati ni podnositi – pa zašto onda dečki bi?

Nemoj biti prenapasna i dovoditi ga u situaciju da bira između društva i tebe. Ili će odabrati njih pa ćeš biti tužna, ili će odabrati tebe pa ćeš biti 'ona oštrokondža'. U svakom slučaju, nije dobro!


via GIPHY


2. Nemoj se baš uvijek i svugdje pojavljivati s njime

Okej, kužimo da svaki svoj slobodan trenutak želiš provesti s njime, no moraš li zaista svaki slobodan trenutak biti s njime? Kako ga ti ne vodiš s frendicama na kavu kada idete u šoping ili na dežurnu trač sesiju, tako ni ti nemoj ići s njime na muška druženja.

Jednostavno je neprikladno i napadno – ispada kao da te je strah da ti nešto skriva te da želiš kontrolirati svaki trenutak njegovog života...

3. Nemoj mu 'ukrasti' frendove

Koliko god te bilo strah da se nećeš svidjeti njegovim prijateljima, još više te treba biti strah da ćeš im se previše svidjeti. Dok je zdravo imati odnos s njegovim BFF u kojem si povremeno odgovorite na Story, pozdravite se kad se vidite u gradu i kad si u društvu s njime, možete normalno razgovarati.

Ono što doduše nije okej, jest kad se nađeš u situaciji da puno vremena provodiš s njime nasamo, non stop se dopisujete, pa čak krenete i komentirati tvojeg dragoga... E to je već jaaako riskantno, jer bi se tvoji dragi mogao osjetiti ugroženim. A kako i neće? Zamisli da se radi o njemu i o tvojoj BFF...


via GIPHY


4. Nemoj biti prenapasna

Ovo je univerzalno pravilo koje će ti uvijek dobro doći, kome god da se pokušaš svidjeti. Nemoj nikada biti prenapasna. Nemoj biti najglasnija u društvu niti ona koja je svakom loncu poklopac. Polako. To su ljudi koje tek upoznaješ i koji realno, ne igraju preveliku ulogu u tvojem životu. Uvijek se drži svojeg stava i nemoj glumiti da si nešto što nisi, ali isto tako, nemoj uvijek biti ona koja je tu kako bi svima držala životne lekcije!

Kako si ti preživjela prvo upoznavanje njegovih prijatelja? Javi nam slobodno svoje iskustvo u komentar!

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:
Voli me, ne voli me? 10 znakova po kojima ćeš odmah skužiti da te dečko pokušava zavestiHELP kako preživjeti ljeto i vezu na daljinu?


Je li problem u tebi?! Deset očitih znakova po kojima ćeš skužiti da si u vezi grozna cura


veza dečko ekipa savjeti frendovi

Još vijesti