Slika nije pronađena

Prošli tjedan je Selena Gomez otvorila srce pjesmom 'The Heart Wants What It Wants' kojom je progovorila o 'on-off' vezi s Justinom.

Nakon toliko godina 'natezanja', Sele je iskreno priznala da taj odnos utječe na njeno samopouzdanje, da se ponekad osjeća ludom i krivom za sve, ali da ne može pobjeći od svojih osjećaja. Poznato?

Ako je, to znači da ste barem jednom iskusili što znači biti u lošoj vezi. Iako nas uništava i čini nestabilnima, ne možemo protiv onoga što srce želi. Svi potratimo neki period života na krivog dečka, ali nemojte se zabrinjavati, nije sve tako crno – ovo možete naučiti zahvaljujući lošoj vezi:

#Kako biti snažna

Kada loša veza dođe do svog kraja, baš kao i u drugim težim životnim situacijama, naučimo koliko smo zapravo snažni. U početku nam se čini da ćemo se slomiti, ali kako vrijeme odmiče, sve smo jači i jači. Kada se za koji mjesec posve oporavimo, osjećamo se odlično. Ne samo jer smo se riješili nepotrebnog tereta nego jer smo spoznali da s mnogim teškim situacijama možemo izaći na kraj.


#Tko su nam pravi prijatelji

Loše veze obično su prepune dramatičnih situacija, a u takvim trenucima nam trebaju prijatelji. Ako poželimo zaplakati nekome na telefon u 2 ujutro ili nam treba jutarnja razonoda kako bi se osjećali bolje, pravi prijatelji bit će tu za nas. Samo pripazite da ne iskorištavate njegovu dobru volju.


#Ne možemo promijeniti druge ljude

Kada se nađemo u lošoj vezi, često trošimo puno energije i vremena ne bi li promijenili drugu osobu. Kada sve pukne, vrijeme je da spoznate istinu – ljude ne možete mijenjati. Svatko je poseban ili 'zeznut' na svoj način, a promjena je moguća jedino ako ta osoba to sama želi.


#Što zaista (ne) želimo od veze

Mjesec ili dva nakon prekida, kada smo posve hladne glave, vrijeme je da razmislimo o 'plusevima i minusima'. Što nas je u toj vezi činilo sretnima, a što jadnima te što nikako ne želimo iskusiti opet.


#Da nekada stvari jednostavno ne funkcioniraju

U životu nas uče da trebamo biti uporni i marljivi te ulagati puno truda u ostvarenje svojih snova. Lekcija koju obično preskočimo je ona o odustajanju: ponekad je jednostavno potrebno priznati da stvari ne funkcioniraju, prekrižiti vezu i nastaviti dalje.

Foto: Instagram
Izvor: Gurl.com
I.N.

Loša veza savjeti

Još vijesti