Slika nije pronađena

Kada imamo simpatiju tada je sve što želimo da se i mi njemu svidimo. Nekada u žaru te želje pomislimo da je on ipak možda malo zaljubljen u nas, ali to uopće ne mora biti tako.

Vrlo je teško biti sa simpatijom u istom društvu dok zamišljamo kako se ljubimo s njim i zaljubljeno držimo za ruke, a realnost je složila neke sasvim druge karte.

Nekada nismo sigurne sviđamo li se zaista simpatiji ili ne te u trenutku zbunjenosti i `pomiješanih signala` pomislimo da je on zapravo zaljubljen u nas.

Ako se trenutno nalaziš u takvoj situaciji provjeri koji su znakovi da simpa nije zaljubljena u tebe:


Kaže ti da si mu poput sestre

Ovo odmah znači da zaljubljenosti u njegovom slučaju nema jer realno- nitko normalan nema ljubavne osjećaje prema sestri. Dečki kada ovo kažu oni to zaista i misle jer kada neku curu smatraju sestrom to znači da prema njoj gaje istinski prijateljske osjećaje.Odgađa druženje s tobom zbog cure koja mu se sviđa

Ako postoji cura koja mu se sviđa i s njom se radije druži nego s tobom vrijeme je da se popale svi alarmi u tvojoj glavi. On nikako nije zaljubljen u tebe, a tebi će to sve teško pasti u slučaju da ste prijatelji ili se krećete u istom društvu. U slučaju da si se našla u ovakvoj situaciji onda znaj da ne trebaš gajiti lažnu nadu.Pokušava ti namjestiti druge dečke

Kada ti simpatija pokušava namjestiti nekog dečka moraš znati da mu se ne sviđaš niti malo na način koji bi ti htjela. To samo znači da njemu je stalo do tebe, ali ne kao prema curi nego kao prijateljici i htio bi da budeš sretna.


Ne flerta dok se dopisujete

Postoje različiti načini dopisivanja jer kada se dopisujemo s prijateljima tada tipkamo na drugi način, a kada se dopisujemo sa simpatijom tipkamo drukčije. U porukama za simpatiju emojije smještamo strateški i ništa nije slučajno, ubacimo koju šalu i druge stvari, a ako vidiš da to tvoja simpa ne radi s tobom tada nije zaljubljen u tebe.


Svoje potrebe stavlja ispred tvojih

I sama znaš da bi za svoju simpu napravila sve, odnosno za osobu u koju si zaljubljena, a ako on svoje želje i potrebe stavlja ispred tvojih tada moraš znati da nije zaljubljen u tebe. Primjerice, ako se vidiš s njim na piću, a on je došao u kafić samo zato što mu je to usput prije tuluma, moraš znati da nema iste osjećaje kao i ti.Nabacuje se drugim curama pred tobom

Kada se dečko zaljubi u curu tada mu neće pasti napamet nabacivati se drugim curama. O ovome se ne mora puno ni pričati, a zaključak se nameće sam od sebe- da je zaljubljen u tebe ne bi mu bila potrebna niti jedna druga cura.Stalno gleda u mobitel dok priča s tobom

Svi često gledamo u ekrane svojih mobitela, ali kada nas netko zanima nećemo pažnju uopće obraćati na mobitel. Ako on stalno ili često gleda na mobitel dok je s tobom tada te vjerojatno smatra samo prijateljicom jer kada se družimo s prijateljem tu i tamo pogledamo poruku ili fejs jer razgovor ne zahtijeva toliku intimnost gledanja u oči.
Otvoreno ti je rekao da nema iste osjećaje prema tebi kao ti prema njemu

Mi cure često znamo `zabrijati` i misliti da postoji neka mogućnost da će se simpa zaljubiti u nas. Premda ste možda bili u situaciji u kojoj ste se poljubili, a on i nakon toga kaže da nije zaljubljen u tebe- vjeruj mu.
simpatija nije zaljubljen u tebe zaljubljen

Još vijesti