Slika nije pronađena

Nisu švaleri loši (i cure i dečki). To su osobe koje vole flert, neobaveznu zabavu i još nisu psihički spremni na vezu. I to je okej. Nije okej ako si ti osoba s druge strane kojoj je stalo i koja želi vezu. Bit ćeš povrijeđena, a to ne želimo. Zato pazi – ako prepoznaš neke od ovih znakova ili se makni ili budi spremna da možda nećeš završiti u vezi s tom osobom.


1. 'Ti nisi kao ostale cure'
– naravno da svaka cura želi čuti da je posebna i jedinstvena. Švaler će ti reći sve što želiš čuti samo kako bi mu pala u zagrljaj. Neka se ipak malo više potrudi.


2. 'Ja nisam kao tvoj bivši/kao ostali dečki' – još jedna stvar koju želiš čuti je ta da je on poseban i jedinstven i da ste stvoreni jedno za drugo. Nemoj pasti na još jednu njegovu foru.


3. 'Pošalji mi fotku, možeš mi vjerovati' – može selfie, ali NIKAD ne šalji golišave fotke dečku. Znamo da možda misliš da će te voljeti zauvijek, ali naš savjet je NE. Uživo mu ako želiš pokaži sve, ali preko mobitela ništa.


4. 'Nisam spreman na vezu' – ako je taman izašao iz dugogodišnje veze, onda okej. Ali ovo je tipična kamuflaža za 'bio bi s tobom samo danas, ali ne sviđaš mi se baš jako'.


5. 'Ne želim uništiti naše prijateljstvo' – sranje! Ako mu se zbilja sviđaš onda će 'upropastiti prijateljstvo' i biti ti i prijatelj i dečko. Ovo je samo glupa izjava kojom se želi ograditi.


6. 'Sorry, nisam vidio poruku' – ako je riječ o par sati oprostit ćemo mu. Ali ako se radi o danima otkantaj ovog lika. Tko danas ne vidi poruku?!


7. 'Ti si predobra za mene' – još jedna izjava kojom se samo želi izvući. Kao, da prekid bude tvoja ideja jer on nema dovoljno hrabrosti da kaže da te samo iskoristio.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Znakovi koji ga otkrivaju - prepoznaj švalera na vrijeme

Zavode, flertaju i otimaju – 7 tipova cura koje mogu ugroziti tvoju vezu

Najbolji savjeti za koma situaciju – trebaš li oprostiti dečku prevaru ili flert s drugom curom?

laži švaler zenskaros

Još vijesti